| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows >> Content
    Sådan bruges Systemgendannelse i Windows XP
    Systemgendannelse er en mekanisme i Windows XP-operativsystemet , der automatisk holder styr på eventuelle større ændringer til din computer , såsom automatiske sikkerhedsopdateringer og installation af nye programmer. Systemgendannelse opretter en sikkerhedskopi af alle de indstillinger og filer på din computer, som du kan vende tilbage til i tilfælde af en systemfejl . Disse sikkerhedskopier benævnes gendannelsespunkter. Der er kun få skridt, du skal følge for at bruge Systemgendannelse i Windows XP for at undgå at miste eventuelle ikke-gemte data. Instruktioner
    1

    Sørg for at du har tilstrækkelig ledig plads på din harddisk for at bruge Systemgendannelse. For at gemme alle de nødvendige data til at oprette gendannelsespunkter , Windows Restore brug for mindst 200 MB plads på din computers harddisk for at bruge til at fungere korrekt. Hvis du ikke har nok åbne rum , vil Windows Restore automatisk starte overskrive de ældste filer , hvilket kan være fint afhængigt af dine præferencer for at skabe sikkerhedskopier af dine data .
    2

    Klik på "Start "knappen i Windows XP til at køre Systemgendannelse. Vælg "Control Panel" i menuen , og vælg " Ydelse og vedligeholdelse " på listen , efterfulgt af "System ". Vælg "Egenskaber" fra "System " menuen, og klik på fanebladet "Systemgendannelse " for at øge mængden af ​​diskplads , du har reserveret til Systemgendannelse. Tryk "OK" når du er færdig .
    3

    Prøv at genstarte din computer, hvis du har problemer med sin operation før ty til Systemgendannelse. Brug Systemgendannelse kræver nulstilling mange af indstillingerne på din computer og kan resultere i at miste nogle filer , som du ikke har gemt et andet sted , så det bør kun bruges som en sidste udvej. Genstarte en computer, der har tekniske spørgsmål ofte løser problemet , på trods af , hvor nemt det kunne lyde .
    4

    Run Systemgendannelse , hvis alle andre fejlfinding metoder er mislykket i at reparere din computer. Klik på " Start" på de vigtigste Windows XP -menuen og vælg " Alle programmer " efterfulgt af " Tilbehør ". Vælg "System Tools " fra menuen , og klik på "Systemgendannelse ".
    5

    Klik på "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt ", og tryk derefter på "Næste". Du vil se en kalender med datoer , der viser , når de seneste gendannelsespunkter blev skabt. I de fleste tilfælde bør du vælge den seneste dato, medmindre en eller anden grund er der en bestemt dato , du gerne vil vende tilbage computerens indstillinger til , såsom den seneste dato , før du har installeret et program, der synes at være årsag computerens spørgsmål .
    6

    Luk alle åbne programmer på din computer, og tryk derefter på "Næste" for at fortsætte med Systemgendannelse processen. Din computer vil lukke ned på sin egen og vil genstarte når Systemgendannelse programmet er færdig. Klik på "OK ", når computeren genstarter , og du bør være i stand til at genoptage bruge din computer , som du normalt ville.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan diagnosticere Bad RAM Causing Blue Screen 
    ·Sådan installeres gamle vinduer 
    ·Sådan Network en HP ScanJet 4010 
    ·Sådan geninstalleres et WAN Miniport PPTP 
    ·Hvordan at hente filer slettet på en server 
    ·Sådan Slet Agent.exe 
    ·Sådan Right -Click Brug af tastaturet 
    ·DIY : Medier Streamers 
    ·Sådan Gør Spade Symboler 
    ·Hvordan kan man se størrelsen på Nuts & Skruer 
      Anbefalede Artikler
    ·TCP Fejl 10061 : Kan ikke oprette forbindelse til Test …
    ·Hvordan skriver jeg til en cd i Solaris 
    ·Hvordan gør jeg re-indeks Windows Search 
    ·Hvordan tilslutter jeg en iPod Shuffle til Windows Medi…
    ·Sådan fjernes en Sliding Dual Pane Window 
    ·Undslippe Key Bruger 
    ·Sådan Find Msvcp60 
    ·Sådan opdaterer Microsoft Office System Software 
    ·Fejlfinding i Windows XP : Tweaks & Fixes 
    ·Sådan Del Internet i Vista Via Bluetooth 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com