Dansk regnskab-i-skyen opkøber fildelingstjenesten Ge.tt

Det er blot få måneder siden, at det danske økonomisystem E-conomic kunne offentliggøre, at investeringsfonden HgCapital havde opkøbt den danske it-succes.

Læs også: Dansk regnskab-i-skyen solgt til kapitalfond

Nu er det så E-conomic selv, der er klar til at overtage en anden fremadstormende it-succes – den danske fildelingstjeneste Ge.tt.

Ge.tt er en browserbaseret fildelingstjeneste, som blev udviklet i 2010 af Tobias Baunbæk og Mathias Buus Madsen, der dengang begge studerede ved Aarhus Universitet. I dag har den gratis tjeneste mere end 2 millioner brugere over hele verden.

Tjenesten gør det muligt at uploade filer via en browser og dele et link til downloadet med samarbejdspartnere, kunder eller venner. Teknologien skal nu indgå i e-conomics regnskabsprogram, men vil ellers fortsætte uændret, lyder det i en pressemeddelelse fra E-conomic.

Opkøbet sker som led i en større strategi fra HgCapital, der har afsat knap 18 milliarder kroner til støtteopkøb til sine porteføljevirksomheder. Det konkrete beløb for Ge.tt er ikke offentliggjort.

Læs også: Ansatte vidste besked: Holdt på opkøbshemmelighed i to uger

»Med HgCapital i ryggen er e-conomic i gang med at opkøbe både danske og europæiske virksomheder, der supplerer e-conomics forretning. Købet af Ge.tt er et led i den vækststrategi, som vi nu har mulighed for at gennemføre,«udtaler e-conomics direktør Torben Frigaard Rasmussen og fortsætter:

»Vi har valgt at købe Ge.tt, fordi den teknologi, de har udviklet til deres fildelingstjeneste, er interessant i forbindelse med udviklingen af de nye produkter, som vi er i gang med. Med i købet får vi så også en række super skarpe udviklere, som nu bliver en del af vores udviklingsteam,« siger han.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>