Julealarm! Hjælp os med at fylde fede gadgets på ønskesedlen

December nærmer sig, og det betyder, at det uundgåelige spørgsmål er lige om hjørnet: ‘Hvad ønsker du dig?’

Det er ét af de vanskeligste spørgsmål, når man er for gammel til blot at svare ‘LEGO!’ – i hvert fald uden at rødme bare en smule. Derfor bliver svaret ofte enten ‘ikke noget særligt’ eller ‘varme sokker’.

Men det går ikke år efter år, så nu vil Version2 gerne komme læsere med en blank ønskeseddel til undsætning. Redaktionen vil i december udvælge gadgets, som vi gerne vil kunne række triumferende i vejret, mens vi sidder halvt begravet i gavepapir og konfekt juleaften.

Få ting gør dog mere ondt end at se den tredje Hansi Hinterseer-opsamling blive pakket ud, så for at undgå byttere, vil vi gerne have jeres originale bud på gadgets og nørdede julegaver.

Har du fundet en gadget, som er så fristende, at du har måttet dele den med julemanden på Instagram, så skriv til redaktion@version2.dk eller tip os på nedenstående formular:

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>