LG lover at lukke munden på smarte tv-sladrehanke

Den sydkoreanske elektronikproducent LG indrømmer nu, at der var noget om snakken, da den britiske blogger og udvikler Jason Huntley i denne uge undrede sig over sit LG smart-tv’s Big Brother-agtige opførsel. Det skriver The Register.

Læs også: Smart-tv fra LG sladrer om dine tv-vaner

Han fandt ud af, at tv’et indsamlede og sendte forskellige data, der blandt andet omfattede hans programadfærd og navnene på mediefiler fra en tilsluttet ekstern harddisk. Og selv om tv’et havde et menupunkt, hvor indsamlingen kunne slås fra, fortsatte tv’et alligevel med at samle og indsende informationerne.

Da en anden blogger forsøgte at efterprøve Huntleys opdagelse, fandt han ud af, at hans smart-tv også indsamlede filnavne fra mediefiler, der lå på hans hjemmenetværk.

Oven på afsløringerne erkender LG altså nu, at der i begge tilfælde er tale om en fejl. Virksomheden fortæller, at sidstnævnte fejl angiveligt skulle være et lævn fra en skrottet feature, der aldrig blev fuldt implementeret.

Fejlene vil i følge virksomheden blive rettet i en fremtidig patch.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>