Momsfrist og forskudsopgørelse samme dag: Skat.dk lagt ned af brugerstorm

Hos Skat var de ikke selv helt klar over, at deres egen hjemmeside var nede, da Version2 på baggrund af et tip rettede henvendelse til deres pressetjeneste.

Ikke desto mindre kan vi her på redaktionen ikke tilgå hjemmesiden, og som svar på en forespørgsel kan @Skattefar på Twitter bekræfte, at myndigheden i øjeblikket oplever et voldsomt pres på både telefoner og nettet.

Nedbruddet sker samme dag, som forskudsopgørelserne for 2014 er blevet gjort tilgængelig af Skat og virksomheder har deadline for indbetalingen af momsen for tredje kvartal.

Siden klokken 9:30 mandag morgen har Skat været ramt af driftsmæssige problemer, der primært er gået ud over Forskud 2014 for borgere, mens TastSelv Erhverv i øjeblikket slet ikke er tilgængelig. Det oplyser Skat i en mail sendt til Version2.

Det betyder, at det i øjeblikket ikke er muligt at indberette moms, men ifølge @Skattefar på Twitter er det stadig muligt at betale i dag og indberette så snart systemet virker igen.

Version2 afventer yderligere oplysninger fra Skat om årsagen til nedbruddet og vil fortsat opdatere artiklen.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>