NNIT poppede champagnepropperne: "Ekstremt glad – men også ydmyg"

»Det er stort. Det er et gennembrud på sundheds-it-området.«

Sådan beskriver vicedirektør i NNIT Jan Kold fredagens nyhed om, at den amerikanske it-leverandør Epic sammen med NNIT har vundet et milliardstort udbud om en sundhedsplatform til Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Da nyheden kom, samlede Jan Kold teamet, der har arbejdet på at lave tilbuddet og de folk, der er afsat til opgaven og åbnede en flaske bobler.

»Vi har ikke fejret det som sådan. Det er selvfølgelig en stor milepæl, men på ingen måde en kulmination. For det er først nu, arbejdet begynder,« siger Jan Kold til Version2.

»Personligt har jeg det lidt todelt. Selvfølgelig er jeg meget glad, men jeg er også meget ydmyg over for opgaven, der bliver en af verdens største sundhed-it-platforme,« fortsætter Jan Kold.

Hvad er udsigterne til, at sådan et kæmpe projekt kommer i mål til tiden og på budgettet?

»Vi skal huske på, at det er Epic og ikke NNIT, der har vundet ordren. De har nogle rigtig store installationer rundt om i verden – og også nogle, der er større end denne. De har en historik med at levere on time on budget, så jeg har en stor tiltro til, at det er det, der kommer til at ske,« lyder det fra Jan Kold.

Samarbejdet mellem Epic og NNIT er i øvrigt ikke den klassiske leverandør/underleverandør-relation.

»Vi kommer til at arbejde helt integreret i Epics team, så vores medarbejdere kommer til at arbejde som nære kolleger i de kommende år.«

Hvor mange medarbejdere taler vi om?

»Jeg har ikke lyst til at sætte tal på endnu,,« siger Jan Kold, der heller ikke ønsker at sige noget om økonomien i ordren.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>