Prøv de her smarte tricks og finter i Google Chrome

De seneste par år har Google Chrome trykket gaspedalen i bund og er suset forbi Firefox som danskernes næstmest brugte browser.

Og mens Internet Explorer engang lå langt ude i horisonten, har Chrome efterhånden indhentet en stor del af forspringet.

Ifølge den officielle browserstatistik fra FDIM
er Microsofts browser stadig mest udbredt, men der er efterhånden ikke stor forskel på brugertilslutningen til Internet Explorer 10 og Google Chrome.

Ligesom du kender det fra Windows – og andre browsere for den sags skyld – findes der i Chrome en række tastaturgenveje, som får dig til at arbejde hurtigere og mere effektivt.

Vi har samlet en lille håndfuld i denne guide, hvor du kan lære at fjerne formatering fra den tekst, du kopierer fra en given webside.

Her er også tip til med et par tastetryk at fjerne browserdata såsom historik over besøgte websider, data fra udfyldte onlineformularer og lignende.

Som en bonus forklares det også, hvordan Chrome bruges som lommeregner.

Hvis de tips ikke er nok, skal du lægge vejen forbi vores guide med 10 simple trick til Googles browser.

Her er genvejstaster til hurtigt at starte Inkognito-mode, hvor der ikke efterlades synlige spor i browserhistorikken.

Der er også hjælp til at ændre designet og sætte sit personlige præg på Chrome samt ikke mindst en række metoder til at søge smartere via browserens adresselinje.

Selv om Chrome-browseren virker minimalistisk, er den faktisk udstyret med en lang række funktioner. Nogle af dem er godt gemt, og i denne artikel afsløres nogle af de mest oversete.

Du kan eksempelvis få adgang til åbne faneblade på tværs af dine it-produkter, der kører browseren, eksempelvis pc og mobil.  

Desuden er det muligt at hive en liste frem over de senest lukkede faneblade, hvis du efter et stykke tid fortryder og gerne vil have åbnet websiden igen.

Hvis du selv har et godt tip til Google Chrome, er du velkommen til at dele det i kommentarfeltet herunder.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>