Slut med Winamp

Sidste udkald, hvis man skal nå at have sig en original kopi af den tidligere så populære musikafspiller Winamp. AOL, der ejer den klassiske afspiller, lukker nemlig for adgang til winamp.com og dermed for yderligere downloads, skriver Ars Technica.

»Winamp.com og associerede web services vil ikke længere være tilgængelig efter den 20. december 2013. I forlængelse heraf vil Winamp Media player ikke længere være tilgængelige til download. (…) Tak for støtten over de sidste 15 år,« lyder den officielle melding ifølge Ars Technica.

På trods af adskillige års forspring må Winamp se sig slået af banen af større konkurrenter som for eksempel iTunes. Det billede kunne dog have set helt anderledes ud, mener en tidligere direktør.

»Der er ingen grund til, at Winamp ikke kunne have været i den position, som iTunes er i idag. Det skulle da lige være for adskillige lag af dårlig ledelse fra AOL’s side fra starten,« sagde Rob Lord, som var den første ansatte og direktør for Winamp, til Ars Technica tilbage i 2012.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>