Bitcoin-banken Mt. Gox giver op og går konkurs

Har du opbevaret bitcoins hos Mt. Gox og mistet dem alle, da tjenesten lukkede efter et hackerangreb, er chancerne for, at du får dit indestående igen, nu endegyldigt i bund.

Mt. Gox, der før kollapset var en af verdens største bitcoin-børser, har nemlig opgivet at komme på benene igen og har erklæret sig konkurs. Det skriver Wall Street Journal.

I februar gik firmaet i betalingsstandsning, efter at bitcoins for milliarder forsvandt under et hackerangreb – ifølge Mt. Gox selv. Siden har Mt. Gox prøvet at komme med realistiske bud på, hvordan firmaet kunne komme i gang igen, men det har altså vist sig umuligt.

Læs også: Bitcoin-børsen Mt. Gox går i betalingsstandsning

Læs også: Elendig sikkerhedspraksis i den krakkede bitcoin-børs Mt. Gox

Der var oprindeligt et minus på 2,4 milliarder kroner, efter at alle indeståender forsvandt, men siden er omkring 600 millioner kroner – 200.000 bitcoins – fundet i konkursboet i en gammel fil.

Læs også: Hackerramt Bitcoin-børs finder 200.000 glemte Bitcoins

En sidste mulighed er dog stadig i spil for Mt. Gox-tjenesten, nemlig at hele konkursboet bliver købt og genstartet. Spørgsmålet er, om nogen har lyst til at overtage den slags gæld.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>