Her er to af Danmarks ingeniørtalenter

Fra Novo Nordisk og Grundfos til LEO Pharma og Region Nordjylland er talenterne sprunget frem i de seneste ugers talentkonkurrence her på Ingeniøren.
Hvem er din virksomheds største talent?.

Vi har nu fundet de to vindere, som hver modtager en billet til konferencen ‘Driving Technology’, der finder sted i Ingeniørhuset i København 19. og 20. maj. Her flyver IDA fire internationale profiler ind fra Singularity University i Silicon Valley, som vil dele ud af deres viden og helt unikt coache topledere og virksomhedsstrateger fra hele Norden.

Klar til et karriereskift? Opret et cv – og lad din næste arbejdsgiver finde dig.

I alt 17 talenter er blevet indstillet. Heraf har Ingeniøren og IDA udvalgt 11 finalister – vurderet på parametre som teknologisk talent og indflydelse på virksomhedens eller organisationens strategi. Blandt de 11 talenter er der trukket lod om de to billetter.

Og vinderne er:

David Brandt, civilingeniør, ph.d. i datalogi og softwareudvikler hos Universal Robots, der udvikler og sælger industrirobotter.
Berit Fabricius, civilingeniør i sundhedsteknologi og kvalitetskonsulent hos Region Nordjylland.

Læs også: »De næstbedste talenter er ofte de bedste«

Spot på strategiske talenter

David Brandt reagerer med overraskelse på nyheden:

»Min chef har fortalt mig, at jeg var indstillet, og så havde jeg ikke regnet med at høre mere til det. Jeg er da super glad for den anerkendelse, der ligger i det her,« siger han.

Hos Region Nordjylland er der også glæde over præmien hos Berit Fabricius, der for tiden arbejder intenst med regionens nye sundhedsstrategi:

»Det er en stor udfordring for os at spotte de teknologier og it-løsninger, som i fremtiden kan løfte os på sundhedsområdet. Det håber jeg at få et indblik i på konferencen,« siger hun.

Læs også: Derfor gider talenterne ikke arbejde for dig

Ingeniørens Jobfinder sætter for tiden spot på strategiske talenter i de danske teknologivirksomheder. I de kommende uger portrætterer vi nogle af konkurrencens finalister.

Det er stadig muligt at tilmelde sig konferencen. Læs mere her.

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>