Slut med spekulationer: Apple-uret kommer til april

Apples eget Apple Watch er et af de mest hypede gadgets i 2015. Tilbage i september 2014 offentliggjorde Apples administrerende direktør Tim Cook uret, men uden at komme med nogen nærmere udgivelsesdato end i foråret 2015.

Derfor er lanceringsdatoen også noget af det mest omdiskuterede omkring uret, og spekulationerne har været mange. Langt de fleste havde håbet og forventet, at uret ville blive udgivet i marts måned, men sådan bliver det ikke.

Tim Cook offentliggjorde under en telefonkonference omkring Apples seneste kvartalsregnskab, at uret forventes at blive lanceret i april måned.

Det skriver Engadget.


Uret var ellers forventet at komme i marts måned, hvilket ifølge 9to5Mac – et amerikansk medie som plejer at være meget præcis i deres dækning af Apple – også var den oprindelige dato.

Tim Cook forklarede også, at udviklingen af uret – og den medfølgende software – går som planlagt, og at uret sammen med Apple Pay kommer til at give nogle meget interessante resultater, som det californiske firma glæder sig til at se.

Apple-uret har på det sidste været udsat for et par ærgerlige læk.

Blandt andet viste et læk, at batterilevetiden ikke er mere imponerende end de fleste Android-ure på markedet i dag, og at det har været et af de største problemer med uret for Apple.

Læs også:

[b][b]Apple Watch[/b]: Kan det nogensinde blive en succes?

 Apple slår alle rekorder: Aldrig nogensinde har et firma tjent så mange penge på et enkelt kvartal[/b]

Rygte: Batteri i Apple Watch holder kun til få timers aktiv brug

 

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>