Verdens mest populære chat-app er nu klar til computeren

Chat-tjenesten WhatsApp, der efter eget udsagn har over 700 millioner brugere, har hidtil primært fokuseret på smartphonen som platform.

Det skal der dog nu laves om på, meddeler WhatsApp, der sidste år blev opkøbt af Facebook for svimlende 100 milliarder kroner.

“I dag har millioner af jer for første gang mulighed for at bruge WhatsApp i jeres webbrowser,” lyder det fra WhatApp.

“Vores web-klient er en simpel forlængelse af din telefon: Web-browseren spejler samtaler og beskeder fra din mobile enhed – det betyder, at alle dine beskeder stadig lever på din telefon,” skriver selskabet.

Den nye browser-løsning kan findes på web.whatsapp.com, hvor man skal scanne en QR-kode for at komme i gang.

Flere begræsninger
Det fremgår dog også af beskeden fra WhatsApp, at der endnu er en del begræsninger i browser-løsningen.

“Din telefon skal forblive tilsluttet internettet for, at vores web-klient virker og sørg venligst for at installere den seneste version af WhatsApp på din telefon.”

“Desværre kan vi lige nu ikke tilbyde web-klienten til vores iOS-brugere på grund af begrænsninger i Apple-platformen.”

Vi er vilde med at chatte
Rigtig mange danskere brugere i dag chat-tjenester som WhatsApp, Facebook Messenger, iMessage og Skype.

Danskerne er faktisk så vilde med denne form for kommunikation, at det har betydet et markant fald i brugen af den ellers så populære SMS.

Analysefirmaet Forrester har på baggrund af en onlineundersøgelse blandt 11.939 europæere over 16 år konkluderet, at WhatsApp er den mest populære tjeneste blandt de adspurgte.

28 procent af deltagerne i undersøgelsen bruger jævnlig WhatsApp. Andenpladsen i Forrester-undersøgelsen over de mest populære tjenester i Europa går til Facebook Messenger, der bruges jævnligt af 26 procent af de adspurgte.

Tredje- og fjerdepladsen går til Skype. Skypes videosamtaler anvendes af 16 procent, mens Skype-chatten anvendes jævnligt af 11 procent af respondenterne.

Læs også:

Her er de mest populære chat-tjenester – er du med på moden?

Chat-apps buldrer frem: Derfor kan du ikke forhindre det

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>