Få adgang til de nye funktioner i Microsofts Office før alle andre

Microsofts Office-pakke har efterhånden været på markedet i ganske mange år, men udviklingen af softwaren er måske aldrig gået hurtigere end nu.

Det skyldes ikke mindst de mange løsninger til mobile platforme og hele cloud-first-konceptet, hvor nye funktioner leveres løbende frem for som større pakker.

Hvis du hører til dem, der ikke kan få adgang til de nye funktioner i Office-applikationerne hurtigt nok, har Microsoft nu åbnet et særligt Insider-program, der kan være relevant for dig.

Siden november har Microsoft haft sit Office Insider-program, som over en millioner brugere ifølge selskabet nu er med i for at få adgang til pre-release builds af Office-softwaren.

Nu åbner selskabet også et Office Insider Fast-program, der, som navnet antyder, er til dem, der har mod på endnu tidligere og hyppigere builds. 

“Faktisk er disse builds, hvad Microsoft ansatte har adgang til internt,” forklarer Microsoft om Office Insider Fast.
 
“Office Insider Fast er bedst for Insiders, der ønsker at benytte de tidligste preview builds for at identificere problemer, give feedback og hjælpe med at gøre Office fantastisk, og som ikke har noget imod en smule risiko ved at anvende ikke-supporterede builds.”

Annonce:


Sådan gør du
Microsoft skriver i en orientering om de nye muligheder, at man som almindelig Officer Insider automatisk deltager på det langsomste niveau, hvor man man får nye builds en gang eller to om måneden.

Man skal derfor aktivt tilmelde sig det nye og hurtigere niveau.

Er man på Office Insider Fast, kan man forvente at modtage nye Office-builds en gang om ugen.

Mens Office Insider-programmerne som udgangspunkt er målrettet forbrugere, der modtager Office 2016-opdateringer via et Office 365-abonnement, så kan erhvervbrugere også komme med på Office Insider-bølgen.

Erhvervsbrugerne kan læse mere om mulighederne via dette link, mens du som privat-bruger af Office kan følge guiden på denne side for at blive Office Insider eller Office Insider Fast.

Læs også:

Fem vilde år med Office 365: Derfor er Microsofts fremmarch slet ikke toppet endnu

Microsoft åbner nye datacentre i England til Azure og Office 365 – det skal de bruges til

Posted in computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>