| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
  Top Ti Virus beskyttere
  Som teknologien har udviklet sig, er computere blevet en integreret del af hverdagslivet . Computerbrugere kan holde forbindelsen til venner og familie via e-mail og sociale netværkssider , få en online uddannelse , eller endda arbejde fra hjemmet. Med disse uendelige muligheder , dog kommer en endeløs kilde til virus, og det er mere vigtigt end nogensinde at sikre en computer er godt beskyttet. Der er mange anti- virus programmer til rådighed på markedet , men et par skiller sig ud over resten. BitDefender Antivirus

  Med priser starter ved $ 24,95 for 2010-udgaven , BitDefender er en overkommelig program, der tilbyder brugervenlighed og en masse fleksibilitet . Det fungerer fantastisk for begyndere, der ønsker at vælge nogle indstillinger, og overlade det alene .
  Kaspersky Anti -Virus

  59,99 dollar, Kaspersky Anti- Virus er en af ​​de mere dyre antivirusprogrammer , men det gør op for dette ved at tilbyde en komplet sikkerhedsløsning beskyttelse mod en bred vifte af edb-problemer, mod virus , trojanske heste , bots, selv spyware . Den kommer også i en lille virksomhed udgave, der gør den ideel til et kontor setup.
  Webroot Antivirus med Spy Sweeper

  Webroot Antivirus med Spy Sweeper kombinerer en stærke anti - virus system med en top -notch spyware afsløring program i én praktisk pakke. Det giver nogle fantastiske ekstra funktioner, som gamer -mode, som sikrer programmet ikke afbryde andre computer -aktiviteter.
  Norton AntiVirus

  En af de længste stående anti- virus virksomheder , Norton fortsætter med at tilbyde høj kaliber antivirussoftware hvert år. Mens tidligere versioner havde ry for at bruge en masse af edb-ressourcer , har disse bekymringer blevet behandlet i 2010-udgaven , hvilket gør $ 39,99 prisseddel godt inden for grund.
  ESET NOD32 Antivirus
  < br >

  ESET NOD32 Antivirus er en kæmpefordel for computerbrugere, der ønsker en enkel antivirusprogrammet , der vil installere hurtigt og fungere stort set på egen hånd uden at blive bemærket , og som det lykkes på grund af dens lave hukommelse krav og små opdateringer.
  AVG Anti -Virus

  tilbyder sine typiske kvalitet sortimenter af virusbeskyttelse teknologi, AVG gør et godt job i at sikre en computer forbliver sikker. En ulempe er, at der er en meget begrænset hjælp sektion bør eventuelle problemer med softwaren opstår.
  F- Secure Anti -Virus

  Med en samlet opdagelse sats på 98 procent , F -Secure Anti-Virus er en formidabel konkurrent i virusbeskyttelse industrien. Det virker meget hurtigt , tilbyder real -time beskyttelse, og er Windows 7 kompatibel .
  G DATA AntiVirus

  byder på den bedste opdagelse sats af alle 2010 anti- virus programmer ( 99,8 procent) , G DATA AntiVirus tilbyder uigennemtrængeligt beskyttelse for enhver computer. På negativsiden er det langsommere end mange andre programmer , og det er ikke en komplet sikkerhedspakke , hvilket betyder at det kan gå glip af visse typer af malware .
  Avira AntiVir

  Selv kort på ekstra funktioner , Avira AntiVir er en kvalitet beskyttelse program prissat på kun $ 26,95 (2010 pricing ) , og det giver en høj grad af detektion, konsekvent fange og neutralisere trusler. Installationen er lidt lang , idet næsten 10 minutter at gennemføre.
  Trend Micro

  Det største problem med Trend Micro er installationen, som tager 14 minutter, og kræver en genstart. Bortset fra, at programmet er meget effektiv og beskytter computeren mod ikke kun vira, men mange former for spyware så godt. En ulempe er, at Trend Micro endnu ikke har indarbejdet avanceret heuristik eller en sikkerhed netværk .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Clean en virus fra DOS 
  ·Sådan fjerner virus, der Genstart Windows XP 
  ·Instruktioner for at fjerne en trojansk virus manuelt f…
  ·Hvordan jeg manuelt fjerne en computervirus 
  ·Komme af Adware Virus 
  ·Sådan Rengør autorun.inf virus 
  ·Hvordan du aktiverer Desktop baggrunde Efter en Virus 
  ·Sådan fjernes a.bat Trojan Virus 
  ·Sådan fjernes W32 Downadup B Virus 
  ·Hvordan fjernes en Malware Doctor Virus 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan opdaterer firmware på en MP3- afspiller 
  ·Sådan Fix Breve på en bærbar computer 
  ·Sådan Find en Software Konflikt 
  ·Sådan Fix en Wi -Fi , der virker i en bærbar 
  ·Sådan Set Up Forældrekontrol på computeren 
  ·Sådan fjernes Windows Genuine Notification 
  ·Sådan Scan computeren for at fjerne adware, spyware og…
  ·Sådan tilføjes en kommandolinjeparameter til en Windo…
  ·Sådan Konverter Flac Cue til MP3 
  ·Sådan Konverter en kassette til MP3 med Audacity 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com