| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Computervirus >> Content
    Sådan fjernes en Backdoor Trojan Computer Virus
    En bagdør Trojan computer virus er et stykke ondsindet software, der normalt finder en vej ind sit offer computere uden viden eller samtykke af ejerne. Når en af ​​disse vira kommer til at arbejde i et offer computer, kan det gøre det muligt for computeren at tilgås og fjernstyres . Dette sætter alle data gemt på computeren i fare , såvel som truer enhver, der kan indtaste personlige oplysninger i computeren. Alle Trojanske heste er unikke , og mange kræver specielle fjernelse strategier , men i almindelighed, kan Trojans fjernes via denne proces. Ting du skal
    Anti- virus software
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Installer anti- virus software på computeren, hvis det ikke allerede er installeret. Der er mange anti -virus programmer at vælge imellem , herunder flere gratis dem . Hvis du ønsker at købe en anti- virus program , kigge i " Resources " nedenfor for et link til et bibliotek af programmer med uafhængige vurderinger . Hvis du ønsker at downloade gratis anti- virus software , kan du finde et link til en højtratede gratis program i " Resources " sektionen så godt.
    2

    Opdater virusdefinitioner af dit anti- virus software. Hvis du lige har installeret anti- virus software, vil de seneste definitioner, der allerede er installeret. Hvis du bruger software, der blev installeret tidligere, ser gennem programmets menuer for at finde kommandoen for denne handling. Husk, at din computer skal være tilsluttet til internettet for at hente nye virusdefinitioner .
    3

    Kobl computeren fra internettet Når virus definitioner er blevet opdateret. Hvis det er forbundet med en telefon eller Ethernet-kabel , skal du tage kablet. Hvis det forbinder trådløst , tag eller deaktivere den trådløse adapter. Grunden til dette er, at mange bagdør Trojan virus aktivt kan forhindre sig selv i at blive afinstalleret hvis offeret computeren stadig er forbundet til internettet, men mange er hjælpeløse til at forsvare sig , hvis computeren er afbrudt .
    4

    Genstart computeren og vent til det at starte hele vejen op .
    5.

    Kør en fuld scanning med dit antivirusprogram og vente på scanningen at fuldføre. Afhængig af din software , og hvor meget data er gemt på din computer, kan det tage et par timer. Når scanningen er færdig, træffe nogen foranstaltninger anbefalet af softwaren til karantæne eller slette opdaget infektioner. Du bør også notere navn og beskrivelse af eventuelle trojanske heste fundet på din computer.
    6

    Kør en anden fuld scanning med dit antivirusprogram , så snart du er færdig med første. Tilslut ikke din computer til internettet på dette tidspunkt. Årsagen til den anden scanning er at bekræfte, at alt påvises i den første scanning blev fjernet med succes. Hvis den første scanning opdaget en trojansk og anden scanning kom op ren, din Trojan sandsynligvis fjernes helt . Hvis den første scanning ikke afsløre noget, kunne det være, at du aldrig har haft en trojansk til at begynde med , eller at din software bare ikke kunne finde den trojanske . Hvis begge scanninger slå op en Trojan, betyder det, at dit antivirusprogram ikke er effektivt at fjerne virus. I begge de to sidstnævnte tilfælde gå videre til næste trin.
    7

    Udfør en systemgendannelse , hvis du bruger Windows XP eller Vista ( denne funktion er ikke tilgængelig på tidligere versioner af Windows) . For at udføre en Systemgendannelse , skal du klikke på "Start " knappen, se i " Alle programmer " mappe , og derefter i " Tilbehør " mappe og endelig i " System Tools " mappe . Klik på " Systemgendannelse ". Vælg "Gendan min computer til et tidligere tidspunkt. " På de kalendere , der vises , en fed dato i kalenderen fra før du startede oplever virus -lignende symptomer vælge , og følg derefter vejledningen på skærmen for at fuldføre processen. Når computeren genstarter , kan virussen fjernes. Hvis problemerne fortsætter , skal du fortsætte til næste trin .
    8

    Tilslut din computer til internettet og se online for manuel trojanske fjernelse instruktioner . I " Resources " nedenfor , vil du finde links til to websteder, der indeholder trin-for- trin-vejledning fjernelse instruktioner til adskillige specifikke trojanere . Søg disse steder for at få instruktioner om fjernelse af specifikke trojanske computeren påvist i trin 5 . Vejledningen på disse steder er ligetil og passende for computer nybegyndere , selvom nogle computervirus kan tage en masse tid til at fjerne manuelt.
    9

    Gennemfør ethvert skridt du har fundet online for at fjerne din specifikke trojanske manuelt. Hvis du ikke kunne finde manuel fjernelse instruktioner , eller hvis dem du har fundet ikke løste problemet , kan du overveje at tage din computer til en professionel service center for yderligere analyse og reparation.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Mario Forever EXE Virus 
    ·Sådan Dræb en Win32 Virus 
    ·Sådan Fix en Rootkit Virus 
    ·Sådan Clean en Boot Sector Med en Virus 
    ·Sådan slettes en Embedded Virus 
    ·PC Virus Protection og Forebyggelse 
    ·Sådan fjerne en trojansk virus 
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen Efter en…
    ·Hvordan kan en virus udgøre en trussel mod Computer Se…
    ·Hvilken skade kan en computervirus Gør til en computer…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Når min computerskærm Go…
    ·Sådan foretages fejlfinding Flash Player Installation 
    ·Sådan omformatere min Dell pc til fabriksindstillinger…
    ·Sådan får du vist Website Historie 
    ·Min ThinkPad baggrundslys vil ikke Come On 
    ·Keylogger Forebyggelse 
    ·RegCure Fjernelse 
    ·Sådan Fix Blue Screen of Death 
    ·Anvisninger til, hvordan man bruger en computer 
    ·Sådan finder du den XP Install Date 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com