| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Konverter filer >> Content
    Sådan konverteres DRM beskyttede WMA S til Beskyttede Mp3s
    En Windows Media Audio ( WMA) fil er ikke kompatibel med det lydformat, som anvendes på MP3-afspillere . Konvertering af en WMA fil i en MP3 lydfil vil gøre det muligt at spille på enhver MP3-afspiller . En video eller lyd konvertering program eller en online konvertering hjemmeside vil konvertere WMA fil til MP3-format. Alle disse programmer arbejde på en måde svarende til hinanden , så er forholdsvis let at bruge . Instruktioner
    Brug Sound Taxi
    1

    Dobbeltklik på ikonet for den Sound Taxi audio konvertering program til at lancere det .
    2

    Klik på " Add File" knappen øverst på programmets hovedskærm . Naviger i det vindue, der vises, der angiver WMA -fil, der ligger på computerens harddisk. Klik én gang på WMA-fil . Klik på "Åbn " knappen på vinduet.
    3

    Vælg "MP3 " fra "Format " drop -down menuen på audio konvertering programmets hovedskærm . Klik på " Output file "-knappen i toppen af programmets hovedskærm. Naviger i det vindue, der vises til computerens skrivebord. Klik på " OK" knappen på vinduet.
    4

    Klik på " Convert"-knappen på programmets hovedskærm. Vent som en statuslinje viser status for konverteringen. Afslut Sound Taxi program efter konverteringen er afsluttet, og MP3-filen gemmes på skrivebordet.
    5

    Højreklik på MP3 -fil, der er på skrivebordet.
    6 < p > Vælg "Get Info" hvis på en Mac eller "Egenskaber" hvis på en PC. Hvis der på en Mac , skal du klikke på ikonet for en hængelås i nederste højre hjørne af det vindue, der synes at beskytte den MP3-fil. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne.
    7.

    Klik på " Lyd "-fanen i det vindue, der vises, hvis på en pc. Check " lock" afkrydsningsfelt i vinduet. Klik på det røde "X" i øverste højre hjørne for at lukke vinduet.
    Brug af Media Converter
    8

    Gå til den frie Media Converter hjemmeside ( se link i ressourcer). Klik på " Browse" knappen ved siden af ​​"Enter filen " fanen. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på WMA-fil med musen. Klik på "Åbn " knappen på vinduet.
    9

    Klik på knappen "Næste" for at gå til en ny skærm . Vælg "MP3 " fra "Format " drop -down menu. Klik på knappen "Næste" for at gå til skærmbilledet til bekræftelse .
    10

    Klik på " Save To "-knappen på skærmen. Navngiv MP3-fil i "Name " kolonnen øverst i vinduet, der vises . Vælg " Desktop " fra " Locations" drop- down menu i midten af vinduet. Klik på " Gem" knappen nederst i vinduet.
    11

    Vent på bekræftelsen pop-up vises. Klik på " Udført" eller "OK" i pop- up vindue til bekræftelse .
    12

    Højreklik på MP3 -fil, der er på skrivebordet. Vælg "Get Info" hvis på en Mac eller "Egenskaber" hvis på en PC. Klik på ikonet for en hængelås i nederste højre hjørne af det vindue, der vises, hvis på en Mac for at beskytte MP3-fil. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne.
    13

    Klik på " Lyd "-fanen i det vindue, der vises, hvis på en pc. Check " lock" afkrydsningsfelt i vinduet. Klik på det røde "X" i øverste højre hjørne for at lukke vinduet.
    Brug Any Video Converter ( Freeware )
    14

    Træk WMA -filen på ikonet for Any Video Converter Freeware program på skrivebordet for at starte programmet og indlæse filen.
    15

    Klik på "Type "-ikonet øverst på programmets hovedskærm. Vælg " 3GP " fra drop -down menu.
    16

    Klik på "Browse" knappen ved siden af ​​"Output file " fanen. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på " OK" knappen for at lukke vinduet.
    17

    Navngiv MP3 -fil, der er ved at blive skabt i "Output File Som " kolonnen på programmets hovedskærm.
    < Br > 18

    Klik på " Konverter " knappen i nederste hjørne af video konvertering program. Vent på bekræftelse vinduet til at vises , at stater , at omdannelsen af ​​WMA-filen er afsluttet, og den mp3-fil gemmes på skrivebordet. Klik på " Done "-knappen på bekræftelsen vinduet. Afslut Enhver Video Converter Freeware program.
    19

    Højreklik på MP3 -fil, der er på skrivebordet. Vælg "Get Info" hvis på en Mac eller "Egenskaber" hvis på en PC. Klik på ikonet for en hængelås i nederste højre hjørne af det vindue, der vises ( hvis på en Mac ) for at beskytte MP3-fil. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne.
    20

    Klik på " Lyd "-fanen i det vindue, der vises, hvis på en pc. Check " lock" afkrydsningsfelt i vinduet. Klik på det røde "X" i øverste højre hjørne for at lukke vinduet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter MP4 til MP3 i jetAudio 
    ·Sådan Konverter M4A Audio 
    ·Hvordan kan jeg Konverter M4A til en lyd-cd 
    ·Sådan Konverter Real Player til MP3 format 
    ·Sådan Konverter MIDI til WMA 
    ·Sådan konverteres en beskyttet WMA til en MP3 Med Medi…
    ·Sådan Konverter WMA til Apple Lossless på en Mac 
    ·Hvordan konverterer jeg en MP3 i Atrac 3 
    ·Sådan Konverter OGG til MP3 i Mac OS 
    ·Sådan konverteres fra MP3 til CD 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af flere ikoner fra en kortlæser 
    ·Sådan Clean en Hvid iPhone Bumper 
    ·Måder at genoplive en Dead Hard Drive 
    ·Sådan aktiveres Wireless Zero 
    ·Sådan Understregningstegn noget på computeren 
    ·Hvordan at reparere en disk læse fejl 
    ·Sådan at lukke Uden en opdatering 
    ·Sådan Tøm Temporary Internet filmapper 
    ·Hvordan kan jeg genstarter computer uden Disk 
    ·Sådan Detect en keylog 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com