| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en Toshiba Laptop I /O Fejl
  En input /output , eller I /O, fejl oftest opstår , når computeren ikke er i stand til at få adgang til eller læse data på en harddisk eller optisk drev . Hvis et I /O-fejl vises, når opstart dit TOSHIBA laptop eller når du forsøger at få adgang til filer på en cd eller dvd , kan stikkene på enheden ikke være at gøre fuld kontakt med bundkortet , kan enhedsdriveren deaktiveres eller beskadiget, eller , i tilfælde af harddisken , kan disken indeholde dårlige sektorer , eller mangler de boot-konfiguration data, eller BCD . Fejlfinding den berørte til at lokalisere kilden til problemet . Ting du skal
  Antistatisk armbånd
  Lille stjerneskruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  Hard Drive
  1

  Luk TOSHIBA laptop , skal du fjerne AC-adapter , og sat på en antistatisk armbånd eller røre ved en umalet metaloverflade .
  2

  Luk LCD -panelet , og vend computeren om. Skub tapperne på bunden for at låse og fjerne batteriet .
  3

  Find harddisken , beliggende nær den forreste del af TOSHIBA laptop. Fjern de skruer, der fastgør dækslet til harddisken . Løsn og fjern skruerne , der fastgør harddisken buret til den bærbare computer basen.
  4

  Skub harddisken til venstre og træk den ud af computeren. Kontroller stikkene i den bærbare computer og på siden af ​​harddisken for revner , der viser uoprettelig skade.
  5.

  Sæt harddisken tilbage i computeren, hvis stikkene er intakte. Sørg for, at harddisken er indsat helt og derefter samle og tænd den bærbare computer. Hvis I /O-fejl stadig forekommer , skal du genstarte computeren og gå videre til næste trin.
  6

  Press "F8" på boot-skærmen for at gå til Windows Avancerede startindstillinger . Brug pil pad til at fremhæve "Reparer computeren". Tryk på " Enter" eller vente på timeren for at nå "0".
  7

  Vælg en administrator -konto og indtaste adgangskoden , hvis relevant. Følg vejledningen på skærmen , indtil du når "System Recovery Options" vinduet.
  8

  Klik på " Command Prompt ". Input " diskpart " og tryk " Enter " for at køre DiskPart . Type " listdisk " og tryk "Enter". Type " list disk " og tryk "Enter". På de fleste Toshiba laptops vil den kun opført disk være " Disk 0 ".
  9

  Type " select disk <# > , " erstatte " <# >" med nummeret tildelt systemet disk . Tryk på " Enter". Type " detalje disk " for at se det brev tildelt systemets lydstyrke.
  10

  Skriv "exit " og tryk " Enter" for at afslutte DiskPart . Type " chkdsk : /r /f " i Kommandoprompt , erstatter " " med det bogstav tildelt systemets lydstyrke. Tryk på " Enter" for at reparere beskadigede sektorer på harddisken .
  11

  Type " Bootrec.exe " i kommandoprompt når CheckDisk er færdig. Tryk på " Enter " for at køre Bootrec . Type " bootrec /rebuildbcd " og derefter trykke på " Enter" for at genopbygge BCD og løse I /O-fejl på TOSHIBA laptop.
  DVD drev
  12

  Afbryd AC-adapteren , skal du lukke LCD-panelet , og drej den bærbare computer over. Sæt på en antistatisk håndledsbånd eller berøre en umalet metaloverflade .
  13

  Frigør batteriet låsen , og skub derefter fane for at skubbe batteriet fra dets rum . Fjern batteriet fra Toshiba laptop. Find dvd-drevet. Træk på kanten af drevet. Hvis drevet glider ud af den bærbare computer , har DVD -drevet kommer løs fra computeren.
  14

  Skub drevet helt ind den bærbare computer , indtil du møder modstand. Find drivskrue , normalt findes til venstre for den serielle tag . Spænd skruen på plads. Hvis skruen mangler, købe en erstatning skrue. De fleste Toshiba modeller bruger en flad 4 mm lange skrue til dvd-drevet.
  15

  Saml computeren og boot i Windows. Klik på " Start". Klik på " Computer" eller " Denne computer". Isæt en disk, og dobbeltklik på dvd-drevet for at køre indholdet.
  16

  Højreklik på det dvd- drev, hvis du får en anden I /O-fejl . Klik på "Egenskaber " og " Hardware ". Vælge DVD-drev , og klik derefter på "Egenskaber" igen. Kontrollér feltet "Enhedsstatus " for at se, om en fejlkode er opført. Følg anvisningerne på fanen "Generelt" for at løse fejlen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Broken Laptop oplader 
  ·Sådan åbnes - reparere en HP Pavilion DV8000 Bærbar 
  ·Sådan Fix en driver på en Gateway Laptop 
  ·Sådan Reparation en IBM 390E bærbar 
  ·Gør det selv Toshiba Laptop Reparation & Diagnosticeri…
  ·Sådan Fix en Cracked Laptop Monitor 
  ·Hvordan at reparere en bærbar batteri 
  ·Sådan Fix Flash Cards på en Toshiba bærbar computer 
  ·Sådan Fix tastatur på en Compaq Laptop 
  ·Hvordan kan jeg reparere en Presario C500 Laptop Screen…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Stop Messenger Service Messages 
  ·Sådan tilføjes en genvej på skrivebordet til Task Ba…
  ·Hvordan kan jeg se en AVI-fil 
  ·Min AlphaSmart Dana Touch Screen ikke reagerer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario F700 
  ·Sådan Fix en Registry Key Fejl 
  ·Sådan copy & paste i Putty 
  ·Sådan gendannes MBR Fra Drive Billede 7 
  ·Jeg kan ikke registrere netværk Når Reformatering Tos…
  ·Den bedste måde at formatere en harddisk 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com