| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Sådan Fix en bærbar computer, vil ikke tænde
  Hvis din bærbare computer ikke vil tænde , kan du have et vilkårligt antal problemer. Problemet kan være en reel beføjelse problem stammer fra enten batterisvigt eller blot en løs AC-adapter. Omvendt kan det kun synes at være et strømsvigt , og problemet kan ligge i en anden komponent. Fejl i lysstyrke og LCD-display fejlfunktioner både kan lave en bærbar computer ser ud til at være slukket , og alle disse problemer skal rettes. Ting du skal
  Udskiftningsbatteri
  Udskiftning LCD display
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kig på batteriindikatoren lys på din computer. Er det på ? Hvis det er tilfældet , skal du kontrollere lysstyrke . Hvis din bærbare computer viser sig, at det ikke er på , kan det i virkeligheden har sænket lysstyrke indstillinger . Hvis lysstyrken er på sit laveste indstilling, vil den bærbare computer skærmen være helt mørkt, og den bærbare computer vil synes at være slukket , selvom det ikke er. Prøv at skrue op for lysstyrke .
  2

  Tjek din netadapter. Er det stramt sat i væggen eller strømstødssikring ? Sørg for, at tilslutningen er foretaget , og det er ikke løst . Prøv også at tilslutte strømforsyningen i en anden stikkontakt .
  3

  Kontroller status for din laptop batteri ved at overveje , hvor længe du har haft det samme batteri . De fleste moderne batterier er kun godt for omkring 1.000 fulde opladninger . Efter dette punkt , kan batteriet og i sidste ende i høj grad vil forringes . Udskift batteriet , hvis det er nødvendigt.
  4

  udskifte batteriet ved at slukke din bærbare computer og derefter flippe det over og finde batteridækslet omrids, som vil være nær bunden bagsiden af ​​din bærbare computer. Fjern eventuelle skruer med en stjerneskruetrækker og pop off batteridækslet. Skub det gamle batteri. Sæt det nye batteri ved at skubbe det ind, indtil det klikker på plads , og derefter erstatte dækslet.
  5.

  Overvej at udskifte din bærbare computer skærm. Din bærbare kan tænde, men hvis den skærm ikke fungerer , vil det synes at være slukket , og du vil ikke være i stand til at betjene maskinen. Kontroller at se , om din nuværende LCD display fungerer ved at tilslutte din bærbare computer til en ekstern skærm med et VGA-kabel . Hvis den eksterne skærm viser computerens indhold , er din computer bundkort og underliggende systemer arbejder stadig , men skærmen bliver nødt til at blive udskiftet.
  6

  Udskift et LCD-display ved at fjerne skruerne rundt om ringen for din nuværende skærm med en stjerneskruetrækker. Pop off ringen omhyggeligt, og fjern det. Find derefter skruerne på de to metalbeslag beneath bezel og på hver side af skærmen , og fjerne disse også.
  7

  Afbryd inverter kabel, som er sluttet til frekvensomformeren. Omformeren er placeret lige under skærmen , nederst i midten på den bærbare computer. Derefter trække sig tilbage og glide ud den gamle skærm, og erstatte den med den nye . Sæt metalbeslaget skruerne tilbage på plads , tilslut inverter kablet og derefter pop falsen på plads. Udskift bezel skruer .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan kan jeg Fix en AC-adapter Stik for en HP DV9000…
  ·Sådan Fix dårlige sektorer på en bærbar 
  ·Sådan Fix en Overophedning Laptop Batteri 
  ·Sådan Fix en Stuck dvd-drev på en bærbar 
  ·Sådan Fix Space tasten på en Dell XPS M140 Bærbar 
  ·Sådan Fix en Broken Laptop Screen 
  ·Hvordan kan jeg reparere en CM2060 Laptop 
  ·Sådan Reparation Dell Laptop Keyboard Keys 
  ·Hvordan at reparere en Compaq Armada E500 Laptop 
  ·Sådan Fix en Gateway Solo Laptop 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Defragmenter en Registry 
  ·Hvordan til at identificere Laptop Komponenter 
  ·Hvordan at slippe af BDS /Shutdown.bi Virus 
  ·Hvordan kan jeg indstille et andet drev som standard- I…
  ·Hvordan at slette en fil , der begynder med to bindestr…
  ·Hvordan at tilsidesætte Windows 2000 Startup Brugernav…
  ·Sådan deaktiveres Windows Vista Visual Effects at frem…
  ·Sådan Systemgendannelse MSDOS 
  ·Sådan får du adgang en overtrædelse på adressen Mod…
  ·Sådan foretages fejlfinding eFax Messenger Plus 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com