| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Support >> Content
  Hvordan at reparere en bærbar tastatur
  I modsætning til en desktop tastatur er en i en bærbar computer placeret direkte over selve computeren og alle de følsomme hardware deri. Selvom der er meget, der kan gå galt med en bærbar computer tastatur, de mest almindelige problemer er relativt let at rette . Her er hvordan du kan reparere dit tastatur , når det ikke arbejde på grund af spildt vand , partikler af snavs eller knækkede nøgler. Instruktioner
  Problem : Vand Spildt i Keyboard
  1

  Hvis spild af vand på dit tastatur ikke forårsagede dit tastatur til at slukke , slukke den nu. Det vand, der er i dit tastatur kan stadig komme i kontakt med elektroniske områder og korte computeren. Lagring dine programmer og lukke vil forhindre enhver mulig skade på elektronikken eller tab af data gennem en pludselig lukning.
  2

  forsigtigt dræne tastaturet for enhver skvulpende vand ved at hælde den på hovedet over en håndklæde (brug et håndklæde til at opsamle vandet vil reducere din risiko for at droppe din bærbare computer på en hård overflade). Ryst ikke computeren, men flytte den forsigtigt for at flytte vandet ud gennem revner mellem tasterne.
  3

  Tør det resterende vand i computeren ved hjælp af en hårtørrer med en "cool "indstillingen (brug ikke en varm tørretumbler, så for at undgå smeltning beskadigelse af plastikdele ) .
  4

  Vent en dag eller to , før du tænder den bærbare computer på at sikre, at det er helt tørt. Vand spildt på en bærbar computer tastatur vil ikke gøre nogen permanent skade og computeren vil sandsynligvis være fint, når vandet er tørt. Men huske på, at dette ikke er tilfældet, hvis du skulle spildes noget som pop eller suppe på din laptop - i disse tilfælde , vil din harddisk være fint , men andre dele af computeren kan blive permanent beskadiget ( ligesom kort eller bundkortet )
  Problem: . Debris under tastaturet
  5

  Giv dit tastatur et par blide ryster . En lille mængde af snavs er ikke et problem, medmindre det faktisk er forstyrre driften af en nøgle . Rystelser kan løsne små artikler til dele af tastaturet , hvor de vil ikke give problemer .
  6

  Befri dit tastatur af støvpartikler ved hjælp af en specielt fremstillet keyboard vakuum. Du kan endda få en, der er bærbare og strøm fra en USB -stik (se link nedenfor). Disse maskiner er specielt lavet til at rense sprækkerne mellem tasterne . Du kan opleve, at du nødt til at fjerne nogle nøgler for at få adgang til de steder, der har mest brug for rengøring. Se Afsnit 3 for oplysninger om fjernelse og re- vedhæfte nøgler.
  7

  Køb en dåse komprimeret luft og bruge det til at løsne partikler. Også disse er specielt sælges til rengøring støv og snavs fra elektronik og vil blive udstyret med en fin pistolforsats for at passe ind i snævre rum. Du kan finde dem på isenkræmmere og elektronik sælgere
  Problem: . En nøgle er kommet ud
  8

  Fjern forsigtigt anden nøgle ved at lirke det ud forsigtigt med en lille flad skruetrækker.
  9

  Undersøg konfigurationen af ​​den nøgle, du lige har fjernet. Hvis en tast er kommet ud dit tastatur , kan du have svært ved at regne ud, hvordan at sætte det på igen, da konfigurationen af ​​den centrale holderen er en smule kompliceret og vil være noget unikt til din maskine. Nøglen holderen er den hvide plastik stykke , der går mellem selve nøglen , og den hardware, de centrale fat.
  10

  Place nøglen holderen fra den første knækket nøgle tilbage på plads i forhold til hvor holderen til den nøgle, du lige har fjernet , er beliggende.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix en Gateway Laptop Video Card 
  ·Sådan Reparation på mellemrumstasten på en Gateway L…
  ·Hvordan at reparere en bærbar batteri, der ikke Charge…
  ·Reparation Tips til en Asus Laptop 
  ·Hvordan kan jeg løse baggrundslyset skærmen på en De…
  ·Sådan Genindsæt A Mellemrumstast For Toshiba Laptop R…
  ·Sådan reparere en inficeret bærbar 
  ·Sådan Fix My Asus Laptop Nøgle 
  ·Sådan Fix en Wet Laptop Keyboard 
  ·Sådan Fix en Sideways Laptop Screen 
    Anbefalede Artikler
  ·Pinnacle Konflikter med Nero 
  ·Hvordan man laver en Recovery cd til en Broken Laptop 
  ·Sådan Konverter M2P til MPEG 
  ·Hvad er de øvre og nedre Filtre i Regedit 
  ·Sådan gendannes Missing CD-drev i Windows XP 
  ·Sådan Reparation DC Input på en bærbar 
  ·Hvorfor har min computer Bliv Unresponsive 
  ·Sådan tilføjes yderligere Skiver til et lagkagediagra…
  ·Hvordan man laver en Win 98 startdiskette 
  ·Sådan Fix en Sticky Dell Laptop Keyboard 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com