| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en Laptop bundkort & CPU
    Når du har brugt din bærbare computer i flere måneder eller år du kan opleve, at dens skærm vises tom , når du tænder den , eller at det simpelthen vil ikke tænde på alle, som kan indikere en død bundkortet eller processoren. Mens fejlfinding de dele af en bærbar computer er en mere vanskelig proces end for en stationær , kan det stadig gøres med et standard sæt af værktøjer i dit køkken eller hjemmekontoret. Ting du skal
    Desktop monitor
    Ekstra strømkabel
    Skruetrækker
    Dåse luft
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tjek din fysiske forbindelser første sikre at problemet ikke er med din stikkontakt eller strømkabel. Sæt den bærbare computer i en separat stikkontakt , og prøv et ekstra strømkabel til at kontrollere , om din bærbare computer vil tænde på alle. Fjern batteriet fra den bærbare computer ved at trykke ned på batteriet udløseren og trække den ud. Vent et par minutter og sætte det ind igen Forsøg at tænde den bærbare computer igen, og se om det vil så tænde.
    2

    Shine en lommelygte på LCD-skærmen , og tjekke for svage billeder, hvis tændes , men der er ingen klare billede på skærmen . Hvis svage billeder vises , ryggen pære skal udskiftes . Fjern batteriet, og træk derefter propperne væk fra skærmen . Fjern skruerne under gummipropper og derefter trække ud plaststykket under skærmen . Fjern hængslerne holder skærmen på plads, og træk det ud. Fjern eventuelle resterende skruer til fuldt ud at fjerne den bærbare computer skærmen . Træk metal eller plast rør holder ryggen pære og erstatte det med et nyt.
    3

    Tilslut en normal desktop monitor i den relevante port på din bærbare computer, såsom en seriel , DVI , S-Video eller USB-port . Power den bærbare computer på og se at se, om et billede vises på separat skærm . Tag den bærbare computer til en reparation center for at have sin inverter board udskiftes, hvis du kan se et billede i separat skærm . Tag den eksterne skærm, hvis intet billede vises på alle.
    4

    Tag den bærbare batteri. Fjern den store plastik brik i mellem tastaturet og den øverste halvdel af skærmen ved at skubbe en flad genstand, såsom en skruetrækker hoved mellem dens hængsler og så lirke det op og ned. Afbryd kablet er knyttet til bundkortet. Tag alle de skruer, der holder tastaturet og skærmen hængsler på plads, og derefter trække dem ud . Tjek om der er synlige skader på de interne komponenter såsom fra en spildt væske . Brug dåse luft til at sprøjte ud støv eller snavs, der dækker dele .
    5.

    Fjern alle skruerne og trække sig ud af de dele såsom harddisk og grafikkort. Træk bundkortet. Sæt bundkortet ned og sætte den eksterne skærm direkte ind det relevante port . Sæt strømkablet i strømforsyningen , og derefter trykke på afbryderknappen på bundkortet. Vent med at se, om processoren fan tændes på alle. Udskifte bundkortet alle sammen , hvis ventilatoren ikke kan tændes .
    6

    Udskift processoren hvis ventilatoren tændes, men den bærbare computer vil stadig ikke vise noget på den eksterne skærm.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding LCD TV Tilslutninger til e…
    ·Fejlfinding af en Dell Latitude XPi CD Laptop 
    ·Fejlfinding en bærbar LCD Backlight 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway Laptop 
    ·Sådan diagnosticere en Bluetooth Laptop 
    ·Sådan foretages fejlfinding flere skærmbilleder på e…
    ·Problemer med en Acer 4720Z Laptop 
    ·Fejlfinding en bærbar computer med blank skærm på Bo…
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop Hovedtelefoner 
    ·Laptop Ur Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man gør en System Recovery On fleste stationæ…
    ·Sådan får du en Countdown som pauseskærm 
    ·Sådan Læs DMP 
    ·Sådan Konverter WAV-filer til BWF format 
    ·Hvordan at reparere en Hinge på en Gateway MA7 Laptop 
    ·Hvordan man undgår den trojanske hest Virus 
    ·Sådan kopieres en JPG- billede til en DVD 
    ·Hvordan opgraderer jeg til en renoveret telefon på AT …
    ·Sådan Konverter AUD til WAV 
    ·Sådan udskriver på en ikke-udskriv Software Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com