| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Min Dell 4700 bipper 6 gange ved en pause mellem hvert bip
  Dell 4700 er en del af Dells Dimension vifte af desktop-pc'er rettet mod hjemmebrugere og har en Pentium 4 processor og op til 4 GB DDR2 -hukommelse. For at gøre dig til en hardware problem, der gør computeren i stand til at starte op, BIOS bruger en kodet række bip . Du kan se disse op i Dell support dokumentation for at hjælpe dig med at diagnosticere årsagen til hardware fejl. BIOS-

  Basic Input Output System , eller BIOS , der er ansvarlig for initialisering af hardware i computeren og ilægning af computerens operativsystem , som Microsoft Windows. Hvis et centralt element i computeren ikke - for eksempel den centrale regneenhed eller hukommelse - er computeren ikke kan starte op , og så ikke kan bruge sin skærm til at vise dig oplysninger om problemet. I stedet BIOS advarer dig til problemet ved hjælp af en række bip , som danner en enkel audio kode.
  Diagnosticering BIOS Beeps
  p Hvis du hører seks bip fra din dimension 4700 , betyder det enten koden 1-2-3 , hvilket er en DMA side register læse eller skrive svigt , eller kode 3-1-2 , hvilket indikerer en master DMA register fiasko , afhængigt af tidspunktet for pauser mellem bip. Begge fejl vedrører den vigtigste systemets hukommelse, og fortælle dig at der er et problem med RAM-moduler på bundkortet . Årsagen til fejlen kan være en hardwarefejl i et af RAM-moduler , eller blot at den ene af modulerne er blevet unseated .
  Åbning af Case
  < p> Før du åbner computerens kabinet for at inspicere de RAM-moduler , netledningen fjerne og tage alle eksterne enheder såsom tastatur, mus og printer. Læg computeren på siden , skub dækslet låsen på bagsiden af computeren for at frigøre sidepanelet. Brug af led på kanten af panelet , skubbe panelet mod bagsiden af computeren, og løft derefter for at fjerne. Find de fire RAM slots på bundkortet , ved hjælp af diagrammet i støtte dokumentationen som en vejledning.
  Kontroller RAM

  Fjern alle installerede hukommelsesmoduler ved at frigive de klip på hver side af soklen , derefter forsigtigt løfte ud hvert modul . Sørg for at du håndterer hukommelsesmodulerne i kanterne , og ikke røre nogen af ​​de statisk følsomme komponenter på tavlen. Placer en hukommelsesmodul i den første RAM stik, som er hullet nærmest CPU, og tilslut strømkablet , tastatur og mus . Tænd for computeren og se om det støvler . Fjern hukommelsesmodulet , og sæt det næste modul , der skal testes . Gentag proceduren, indtil du har testet hvert modul og fundet defekte moduler, der skal udskiftes .
  Udskiftning RAM
  p Hvis alle moduler arbejde, når testet individuelt , så en dårlig forbindelse er som regel årsagen, og en gang erstattet i deres stikkontakter alle moduler skulle fungere korrekt igen. Hvis du finder en defekt modul , købe en erstatning , enten online eller fra en computer eller elektronik butik . Udskiftning RAM-moduler skal være 400 eller 533 MHz, PC2- 3200 DDR2 unbuffered non- ECC SDRAM, i enten 128 MB , 256 MB, 512 MB ​​eller 1 GB konfigurationer. Udskiftning hukommelse behøver ikke at være lige-for -lignende, så du kan erstatte en defekt 128 MB -modul med en 1 GB -modul , for eksempel, at øge systemets ydeevne. Den maksimale hukommelse, du kan installere , er fire 1 GB moduler , i alt 4 GB hukommelse.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at tilføje Fax Services til Windows XP uden CD…
  ·Sådan Fix en korrupt brugerkonto i Windows XP 
  ·Sådan Gør My E- Machine Hurtigere 
  ·Sådan fjernes Adobe Reader 9.3 & Geninstaller 9,0 
  ·Sådan Find tidligere slettede filer 
  ·Hvordan kan jeg installere Flash Player EXE 
  ·Sådan slettes Windows Logon Screen 
  ·Sådan Oplåsning af et D520 Dell 
  ·Sådan logger adgang til en delt mappe 
  ·Sådan får Direct3D 9 Interface 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan man bruger Linux til at reparere Windows XP Pro…
  ·Sådan Set Up en Axon PBX 
  ·Sådan måler ampere med et multimeter 
  ·Sådan Fix Laptop Memory 
  ·Sådan justeres HD holdning om NVIDIA 
  ·Hvordan til at hjælpe nogen, der er Computer Analfabet…
  ·Sådan fjernes farvestik 
  ·Sådan Konverter en MP3 til CDA format for Free 
  ·Sådan Reparation Pro 4.0.6 Registrering i XP 
  ·Hvordan jeg Underclock My HP Computer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com