| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Nævn nogle faktorer, der påvirker hastighed og ydeevne en computer
    Tænde computeren og forsøger at gøre intensivt arbejde på det kun for at tilbringe det meste af din tid at vente på at hamle op med dine anmodninger er frustrerende. Computerens hastighed og ydeevne fald over tid på grund både hardware og software problemer . Nogle af de mest almindelige årsager til computer afmatning er også den nemmeste at fejlfinde og rette. Hvis du tager dig tid og kræfter til at vedligeholde din computer , kan du holde det kørende på topform i år. RAM

    Computeren har en begrænset mængde RAM at arbejde med. Som operativsystemet bruger en væsentlig del af denne RAM . For eksempel kræver Windows 7 1 GB RAM. Hvis du har 3 GB RAM installeret på dit system , en tredjedel af det er taget , før du lægger alle applikationer . RAM bestemmer, hvor meget data kan holdes i aktive hukommelse. For eksempel gemmer et åbent Word-dokument den tekst, du har indtastet i RAM , indtil du gemmer og lukker dokumentet. Jo flere opgaver, du har åbne på en gang , jo mere RAM dit system bruger .
    Hard Drive Space

    løbe tør for harddiskplads forårsager også computeren til at bremse ned . Det binder i RAM : Når computeren registrerer, at du er ude af fysisk RAM, det konverterer et fast beløb af fri plads på harddisken til virtuel hukommelse, som fungerer som RAM. Jo mere plads på harddisken , du har brugt , jo mindre er potentielt tilgængelig for virtuel hukommelse . Det omvendte gælder også , at have en stor sidefil effektivt tager denne plads fra din harddisk opbevaring. Du kan indstille din side filstørrelsen ved at højreklikke "Computer , " at vælge "Egenskaber ", klikke på " Advanced System Settings ", "Performance Settings " under fanen "Avanceret" , "Avanceret " knappen og "Change " under " Virtual Memory ".
    Registry Clutter

    systemet registreringsdatabasen er en mappe , der viser de konfigurationsmuligheder , driver steder og andre indstillinger er kritiske for funktionen af operativsystem . Hver gang du installerer et stykke software på en ny hardwareenhed , placeres dens opstart oplysninger i registreringsdatabasen , som placeringen af ​​forbundet . EXE fil. Afinstallation undertiden efterlader stumper af information i registreringsdatabasen, som computeren har at gå igennem , når de søger efter andre data , som kan tage tid. Du kan slette nøgler i registreringsdatabasen manuelt, men det er noget du skal gøre , hvis du er fortrolig med registreringsdatabasen. Downloading freeware registreringsdatabasen rengøring software er en sikrere løsning .
    Malware

    Malware kan bremse din computer ved hjælp af dit system ressourcer til at gennemføre sit program i baggrunden, hvor du sandsynligvis vil ikke mærke sin tilstedeværelse . Malware kan også kapre din Internet eller netværksforbindelser til at sende data eller retninger til en ekstern vært. Holde en up- to-date malware scanner blok nye malware og fjerne nogle af de nuværende skadedyrsangreb. I de værst tænkelige scenarier , kan du nødt til at formatere drevet og geninstallere operativsystemet til at slippe af malware.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Systemgendannelse 
    ·Sådan Fix en korrupt enhedsdriver 
    ·Sådan Clean ubrugte filer 
    ·Sådan Slet ubrugte filer 
    ·Sådan konfigureres Dell Keyboard musiktaster 
    ·Sådan Fremskynde Web Surfing 
    ·Sådan Sluk Sound Acceleration i Windows 7 
    ·Windows XP SP3 kan ikke installeres 
    ·Sådan får du en Dell Desktop Out of Power- Save Mode 
    ·Sådan aktiveres fuld visning Tabs i Task Manager 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg lave en startdiskette 
    ·Microsoft Fejlkode 1722 
    ·Sådan Indstil en Asset Tag Number på en Acer Aspire 5…
    ·Sådan ændres mappenavn på My Documents 
    ·Sådan foretages fejlfinding Overdreven CPU-brug i XP 
    ·Sådan opdaterer Blokerede websteder 
    ·Sådan Genetablér en systemgendannelse Efter en trojan…
    ·Sådan fjerner du manuelt Malware Alarm 2.1 
    ·Kan jeg sætte billeder på diske & Overfør dem til mi…
    ·Sådan Konverter en LP i Roxio 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com