| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Årsager til Bouncing Email
    Elektronisk post , eller e-mail , kræver et virtuelt " postkontor " for at sende og modtage korrekt mellem to computere . Når en e-mail sendes , vil sende computerens " klient" afsende data gennem en kæde af netværk , til sidst lander i modtagerens "post office" mail-server. Hvis nogen led i denne kæde er brudt , såsom en mailserver går ned ( afvise mail) , vil e-mail ikke gøre det til destinationen. Korrigering af disse problemer kan ske gennem lokale interventioner - eller det kan brug for støtte andre steder og kunne tage en tekniker lidt tid at fuldføre. Lokale Issues

    Kontroller internetforbindelsen til at sikre, at computeren sender e-mailen er forbundet til omverdenen. Typisk er de fleste hjemmecomputere er knyttet til et DSL-eller kabelmodem, og bruge enkle Ethernet eller trådløst netværk arkitektur. Åbn et browservindue, og forsøg på at surfe på en hjemmeside. Hvis computeren ikke kan indlæse websted, så forbindelsen kan være afbrudt . Find connectivity LED lyser på modemet eller routeren , og sørg for, "Ethernet " eller " Wireless "-LED lyser (det kan blinke hurtigt under normal drift). Hvis de ikke er tændt, kan kablet være unplugged eller defekt , eller den trådløse tjeneste fungerer muligvis ikke .
    Client Email Software

    Kontroller klientsoftware (Thunderbird , Outlook, etc. ) for de korrekte e-mail -indstillinger og ændre dem, hvis de er forkerte. Hvis klienten kan modtage, men ikke sende e-mail , så indstillingerne for SMTP-serveren muligvis ikke indstillet korrekt. Mange e-mail -udbydere kræver specifikke port indstillingerne i SMTP -indstillingerne vinduet for at fungere korrekt. Check med tjenesteudbyderen for de rigtige indstillinger . POP mail-indstillinger kan nogle gange bruge den samme server indstillingerne for indgående og udgående e-mail , men forskellige porte ( port 25 til indgående , 110 til at sende , for eksempel) . Din besked kan også hoppe , fordi det er for stort - nogle tjenester begrænse størrelsen af ​​meddelelser og vedhæftede filer . Hvis din er for stor , vil det blive returneret .
    Ugyldig e-mail -adresse

    Kontroller modtagerens e-mailadresse og sørg for at det er korrekt. Stavefejl eller malplacerede tegn kan forårsage en e-mail til at mislykkes, fordi den e-mail -serveren ikke genkender adressen . Hvis adressen er stavet korrekt , så kan det faktisk være ugyldigt, og der er ingen postkasse sat op på serveren for at modtage post .
    Servere

    Check med email tjenesteudbyder for at sikre sine mailservere fungerer korrekt. Servere kan blive overbebyrdet med e-mails , og hvis ja, det tager systemet tid til at levere dem alle. I nogle situationer kan mailserveren oplever tekniske fejl , og ingen post bliver leveret . Der er normalt ingen fejlfinding teknikker at fremskynde email leverance , da disse servere er ansvarlig for udbyderen. Rapportere problemet , da tjenesteudbyder kan fejlfinde din konto og forbindelse, hvis du er den eneste bruger for at opleve email levering spørgsmål.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en genvej på skrivebordet af en webs…
    ·Hvordan Gendan Vista Recovery Disk Fabriksindstillinger…
    ·Sådan oprettes en Genvej til Mcafee Shredder 
    ·Sådan deaktiveres automatisk systemgendannelse i Vista…
    ·Sådan Defrag Fra DOS-prompt 
    ·Computer Forebyggende vedligeholdelse Tjekliste 
    ·Sådan Fix Keygen Registry 
    ·Sådan Tænd et trådløst Dell D610 Latitude 
    ·Overskrevet Data Recovery 
    ·Sådan Deaktiver Windows Validation Tool 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan maksimere Screen i IE7 
    ·Sådan deaktiverer automatiske registrering i en Front …
    ·Sådan sletter fotografier fra en computers harddisk 
    ·Sådan kontrolleres versionen af ​​NET Framework 
    ·Notebook Keyboard Problemer 
    ·Sådan bruges Windows Vista Startup Repair Tool 
    ·Sådan Konverter PDF-filer til Overture Noder 
    ·Sådan gendannes Drivers & Utilities i Dell 
    ·Sådan Start Windows Stifinder Rundll32.exe 
    ·Sådan gendannes en eMachine computer til fabriksindsti…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com