| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Er en Nady Mikrofon Pop Filter Work med Computer
  ? Uanset om du bruger din computers mikrofon til hjemmet optagelse eller voice- chatte med venner online , kan vokal pops være en irritation for dig og dine lyttere . Nady Systems, der producerer mikrofoner og levende lydudstyr , også producerer pop filtre, som fungerer som en ledeplade og reducere sandsynligheden for disse pops kommer igennem . Afhængigt af placering , vil en Nady mikrofon pop filter arbejde med din computer. Hvordan de Work

  Nady af høj kvalitet mikrofon pop filtre er generelt lavet af syntetiske materialer , som regel en slags skum, og er placeret mellem en mikrofon og en lydkilde . De dæmpe lyden af ​​en " plosive " vokalisering , såsom lyden en bogstavet "P" gør . Som plosive lyd er mere insisterende end andre vokale lyde , kan det overbelaste tærsklen til en mikrofon input og gengivet som en højlydt pop, der kan undertiden blive fordrejet af sin egen volumen. Pop filtre afbøde kraft plosive uden sløvende eller forvrænge lyden mikrofonen er picking up , så gengivelsen at være temmelig præcis og naturtro .
  Fejlfinding

  Før købe og installere et Nady pop filter , er det en god idé at evaluere din mikrofon setup. Check mikrofonens input lydstyrken eller gevinst. Hvis det er skruet for højt op , vil det samle op og fordreje popping lyde. Reducer lydstyrken og kontrollere at se , om popping går væk. Hvis du stadig oplever problemet med mikrofonen slået ned , kan det være , at du er for tæt på mikrofonen . Hvis du flytter mikrofonen og sænke dens følsomhed ikke forhindre problemet , ville købe en mikrofon pop filter være det næste skridt .
  Placement

  Nady producerer pop filtre, som har enten en fjederbelastet klemme eller en mikrofonstativ klemme i den ene ende , der er fastgjort til en leddelt , fleksibel arm. Med en computer mikrofon, kan det være nødvendigt at konstruere en støtte , som arm vil vedhæfte , og så længe du har en solid punkt -forbindelse, vil dit Nady pop filter arbejde med din computer. Når du har fundet et passende fastgørelsespunkt for filterets klemme, slå mikrofonen til og teste placeringen af filteret ende. Placere den for tæt på mikrofonen , vil ikke give mulighed for tilstrækkelig af en buffer , og du vil sikkert opleve så mange popper , som du havde uden. Der er ingen tommelfingerregel for filterets placering , bare flytte det længere væk fra mikrofonen , mens han taler i højeste stemme , du forventer at bruge med mikrofonen , indtil du finder den, der fjerner eller reducerer popper der passer til dig
  < . br >
  DIY Solutions
  p Hvis du ikke har tid til at finde eller bestille en Nady pop filter , er det muligt at konstruere en ud af en slags ramme med nogen form for stof strakte sig over det . En T -shirt eller sokken vil arbejde for filteret, og et bøjle , bøjet i en form, der vil passe , kan fungere som en brugbar , omend hjemlig pop filter.
  Headset mikrofoner
  nær

  Med headset mikrofoner er mikrofonen placeret meget tæt på brugerens mund , og der er normalt ingen måde at justere afstanden. Fra 2011 , er Nady øjeblikket ikke tilbyde et pop filter, der er kompatibel med en headset -style mikrofon og indsætte en mellem munden og mikrofonen kan være besværlig og ubehageligt. Med headset mikrofoner , er det nemmere at justere din mic input følsomhed og at ændre placeringen af headsettet.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan slette programmer og meddelelser i Windows XP 
  ·Sådan Clean Up Computer Ridser 
  ·Sådan Accelerate Download Speed ​​
  ·Sådan Spar Favoritter Folder & Transfer til ny compute…
  ·Sådan Logon Når Network Domain er ikke tilgængelig 
  ·Sådan fjernes OEM Bundleware Fra Recovery diske 
  ·Trin-for- trin guide til oprydning pc'er 
  ·Sådan at uploade videoer til Windows Media Player 
  ·Hvordan kan jeg få virus Off My Laptop 
  ·Sådan får du din Xbox 360 til at arbejde med Linksys 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en korrupt brugerprofil i Windows XP Profess…
  ·Sådan gendannes en Missing Registry 
  ·Sådan Fix Adobeowl.Dll fejl 
  ·Sådan gendannes en korrupt indskrive i Vista 
  ·Sådan fjernes ældre versioner af QuickTime 
  ·Hvordan laver SSL-certifikater i Debian 
  ·Sådan installeres rubygems på Snow Leopard 
  ·Hvorfor Er en computer langsom ned over tid 
  ·Sådan konverteres fra Notesblok til at Undertekster 
  ·Sådan Konverter LIT filer til en Sony Reader 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com