| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan installeres Når det hænger ved 99 Percent
  Installation hænger eller fryser af ethvert program kan opstå på ethvert punkt af anlægget, herunder når programmet angiver en 99 procent installation punkt. Der er mange årsager til denne begivenhed , men de mest almindelige årsager er: indblanding af en tidligere installeret version af programmet , interferens fra andre programmer , svært ved at læse filer eller manglende plads på harddisken eller RAM . Der er et par ting, du kan gøre for at se, om installationen er fuldført , men hvis disse ikke virker, kan du nødt til at afbryde installationen , skal du følge et par vedligeholdelse procedurer og forsøge at geninstallere programmet . Instruktioner
  1

  Luk alle andre programmer , med undtagelse af installationsguiden til programmet bliver installeret. Lad computeren til at bruge alle sine ressourcer for at fuldføre installationen . Et program installation kan fryse eller hænge på grund af interferens med andre applikationer , eller fordi det ikke har nok processorkraft til at færdiggøre installationen . Vent et par minutter for at se, om installationen vil fuldføre .
  2

  Luk alle programmer, der kører i proceslinjen , herunder dit antivirusprogram . Kig i nederste højre side proceslinjen ved siden af ​​uret . Højreklik på alle programikonerne og klik på " Exit" eller " Close ". Det er programmer , der kører i Windows baggrunden og kan forstyrre installationen. Når du genstarter computeren disse programmer , herunder antivirus program , vil automatisk starte igen.
  3

  Øv din tålmodighed færdigheder og vente på at fuldføre installationen . Undgå at genstarte computeren indtil computeren er færdig . Dette kan være en intermitterende problem , som computeren forsøger at løse på egen hånd . Giv ansøgningen yderligere 30 minutter for at fuldføre installationen .
  4

  Tryk på en vilkårlig tast eller på afbryderknappen hurtigst, hvis computeren går ind i sin " dvale " eller " sleep " tilstand. Dette vil vække computeren , så den kan fortsætte installationen. Vent et par øjeblikke for installationen for at fortsætte.
  5.

  Luk computeren ved at gå til "Start " og " Shutdown ", hvis programmet bare ikke vil installere. Du er nødt til at geninstallere programmet efter at udføre et par vedligeholdelsesopgaver. Tryk på afbryderknappen i cirka 5 sekunder , indtil det slukkes, hvis du ikke kan få det til at lukke ned normalt.
  6

  Genstart maskinen og gå til " Start", " Control Panel " og vælg " Programmer . " Kig efter eventuelle tidligere installerede versioner af programmet og vælg det. Klik på "Fjern " for at fjerne programmet
  7

  Retur til " Start", vælg " Computer" og højreklik på " C: " . Drev. Vælg "Egenskaber " for at se , hvor meget plads tilbage på harddisken . Du skal have mindst 5 resterende gigabytes til et program til at installere korrekt .
  8

  Klik på "Start " igen og vælg " Programmer ". Klik på alle unødvendige programmer og fjerne dem ved at klikke på " Fjern". Dette vil frigøre plads på computeren til at give mulighed for din installation.
  9

  kontrollere harddisken for dårlige segmenter inden du geninstallerer programmet. Gå til "Start ", " Computer" og højreklik på " C: " drev . Vælg "Egenskaber" og klik på "Funktioner" fanen. Klik på " Undersøg nu " under fejlsøgning kategori.
  10

  Fjern programmet disken fra DVD /CD-skuffen og se på undersiden for ridser. Rengør med en blød klud og erstatte i skuffen.
  11

  Redownload programmet, hvis du har downloadet den fra internettet, da nogle programmer ikke henter korrekt i første forsøg .
  < br > 12

  Geninstaller programmet til computeren.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix Ialmrnt5 Display Driver 
  ·Sådan slettes en masse programmer på en gang 
  ·Sådan ændres egenskaberne af de billeder gemt på din…
  ·Sådan Fix Appwiz.cpl 
  ·Hvordan man kan montere en disk til min computer 
  ·Sådan Fix Blinkende sider 
  ·Sådan Divide et display i logiske Skærme 
  ·Hvordan at slippe af Antispy Knight 
  ·Sådan Stop en HP Extended Service Plan Notice 
  ·Sådan Indtast Acer Laptop Setup 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter en Word-dokument til en CSV- fil 
  ·Sådan aktiveres Internet Options 
  ·Sådan Konverter MP3 til MIDI Open Source 
  ·Sådan deaktiveres en Windows Firewall i SBS 
  ·Sådan Fix en Nero PhotoSnap Viewer 
  ·Sådan Svar på Kommentarer til Blogspot 
  ·Sådan Konverter OMA til WAV 
  ·Sådan Scan & Reparation DLL filer 
  ·Sådan Fjern uønskede afinstallere poster Fra Tilføj …
  ·Sådan ændrer du din e-mail på iChat 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com