| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvordan man laver et program køre hurtigere uden at fryse
    Hvis dine programmer kører langsommere og fryse , er din computer sandsynligvis overbelastet. Der er et par ting , du kan gøre , men de er relateret til registreringsdatabasen og harddisken ydelse. Kontrol for virus bør være din første prioritet , fordi et program, der pludselig bremser er et godt tip , at din pc er inficeret . Opryddede din pc hjælper en samt rengøring registreringsdatabasen og tuning din computer. Hvis dette ikke er nok, kan du vælge at køre et program i baggrunden, der prioriterer de programmer, der kører på din computer. Instruktioner
    1

    Kør en antivirus. Check for spywares og malwares . Hvis din computer starter langsommere for ingen grund , fryser eller går ned , bør du være på dine vagter. Der er gode antiviruses til en rimelig pris . BitDefender , Kasperky , ESET NOD32 er Avira bedømt højt og give dig en fuld beskyttelse.
    2

    Unclutter dit skrivebord. Hvis du henter filer på din desktop hyppigt, forventer din computer til at bremse ned. Mike Patch forklarer, at " alle de ikoner , filer og programmer, der er gemt på dit skrivebord er indlæst i hukommelsen via dine vinduer brugerprofil ' " Gem dine filer på C-drevet .
    3

    Defragmenter ofte. Fordi harddisk har en langsommere opbevaring metode , kan du ønsker at reducere bevægelsen inde i det. Når du defragmentere , du lægge væk filer på en ordentlig måde , lagring af data i sekventielle segmenter på disk.Go til "Start ", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer" og klik på " Diskdefragmentering ". < br >
    4

    frigøre noget plads , Check efter dubletfiler . Din pc vil begynde at bremse ned, hvis er omkring to tredjedele fyldt. Ofte gør vi filer dubletter , der bare fylder rummet på vores computer . Dupliker Cleaner , Anti- Twin, CloneSpy er nogle af de gratis programmer, der vil søge på din computer for dubletter.
    5.

    Køb mere RAM. RAM betyder " Random Access Memory ". Jo mere RAM du har på din computer, jo hurtigere vil det køre programmer ved at få adgang nyligt brugte data hurtigt . Hvis din computer ikke er i besiddelse nok RAM til at køre et program , er harddisken bruges midlertidigt.
    6

    Afinstaller ubrugte programmer . Jo flere programmer du installerer på din computer , jo langsommere din harddisk bliver , fordi det har mere at behandle , og det tager længere tid at hente oplysninger .
    7

    Opgradér til et mere højtydende harddisk. Jo mere plads der er på din harddisk , jo mindre rodet det vil være, og jo hurtigere vil det hente information.
    8

    Kør en registreringsdatabasen renere. Freewares som CCleaner , Comodo Registry Cleaner og Glary Registry Repair er en af ​​de rekorder . De Forkerte eller forældede poster i registreringsdatabasen , at din computer kan trække op . De søger efter forældede eller ubrugt programfiler.
    9

    Run Process Lasso . Det er ikke gratis, men det er en ny teknologi, der kan hjælpe med at køre din computer mere gnidningsfrit. Process Lasso er et program, der kører i baggrunden, mens computeren er i brug. Den afbalancerer pc'ens lydhørhed og stabilitet, når overbelastet og lad ikke programmer monopolisere din maskine. To alternativer er freeware frostvæske og Process Monitor.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes BBC iPlayer 
    ·Sådan Slet Windows Mail Historie 
    ·Sådan Turn On JavaScript i Windows 
    ·Sådan finder du den Task Manager 
    ·Hvordan jeg frigøre plads på et Y Lokal disk 
    ·Sådan får du adgang Blokerede Spil Sites 
    ·Kodak EasyShare-software problemer med Vista 
    ·Sådan gendannes Dell D610 Fabriksindstillinger 
    ·Sådan får miniaturebilleder for at skærmen større b…
    ·Hjælp til en Visioneer 9220 Det vil ikke installere dr…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at hjælpe ældre forældre med deres PC 
    ·Sådan formateres en gammel bærbar 
    ·Sådan løser Blue- Screen Fejl 
    ·Sådan Gør Multistage Data Recovery 
    ·Hvordan at tilføje Lydstyrke til Task Bar Ikon i Vista…
    ·Hvordan at slippe af Svchost.exe i Vista 
    ·Sådan Clean Vista Temp Files 
    ·Hvordan man starter op en gendannelsespartition på en …
    ·Sådan formateres en flytbar disk 
    ·Computer Keyboard Reparation 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com