| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Er Defragmentering en computer Gør Det Kør Faster
    ? En rodet eller fragmenteret harddisk kan bremse din computer ned . Hvis det er dit problem , er der måder at tage sig af problemet . Andre problemer kan også arbejde på at bremse din computer, intet har at gøre med harddisken . Disse problemer har forskellige løsninger, og samtidig defragmentering vil hjælpe med harddisk spørgsmål , andre problemer har forskellige løsninger. Hvilke Hard Disk Mener

    harddisken , også kaldet en harddisk, er det sted, alle dine software og filer gemmes . Tænk på det som et arkivskab , fordi det gemmer dine dokumenter. Men det er mere end det, fordi alle dine software kører fra harddisken også . På den måde harddisken er lidt ligesom en bil transmission , overføre magten i central processing chip ind i arbejdet en computer gør for at gøre dig mere produktiv . Dataene er ikke gemt i en organiseret måde ud i dit arkivskab , dog. Da den enhed, der læser fra harddisken kan flytte rundt på overfladen af skiven hurtigt kan bits af relaterede data lagres på dele af disken , der ikke støder op til hinanden . Jo flere data, du har, jo mere denne form for fragmenterede data bygger op , da disken vil gemme bits uanset tomme sektioner af sin lagerplads er tilbage .
    Hvad Defragmentering virker en < br >

    Når du defragmentere din harddisk, du kører et hjælpeprogram, der re- arrangerer bits af data. Det slutter dele af filer, der er spredt rundt på harddisken , så de kan være sammen på en mere organiseret måde . På samme tid, det tager lidt isoleret bidder af tomme rum og sætter dem alle sammen for at danne større og mere anvendelige områder, hvor nye data kan gemmes . Det hjælper den mekanisme , der læser harddisken gøre sit arbejde mere effektivt, fordi de dele af relaterede filer er sammen, og de ​​tomme pletter er alle på ét sted .
    Sådan Defragmenter Hard Drive < br >

    Diskdefragmentering i Windows er i System Tools sektion af tilbehør menu. Kør Diskdefragmentering og klik på " Defragmenter nu ". Det vil tage mindst flere minutter, og kan tage flere timer. Du kan bruge computeren, mens den er defragmentering , men det kan være langsommere end normalt. Det er en god ide at starte defragmenter , når du får klar til at gå i seng, eller på anden måde at forberede en strækning på et par timer, når du ikke skal bruge computeren .
    Andre måder fremskynde Computer
    p Du kan gøre andre ting for at fremskynde din harddisk. Disse omfatter slette filer , du ikke længere har brug for, der kører Diskoprydning til at finde skjulte filer , du ikke længere har brug for, og kører Windows diskfejl nytte. Du kan også køre en anti-virus og anti -spyware program , installere ReadyBoost , hvis du har Windows Vista eller Windows 7 for at bruge et USB- flash-drev som ekstra hukommelse , mere hukommelse hardware installere eller opgradere til den aktuelle version af Windows. En del af processen med at bestemme den bedste metode til at fremskynde din computer indebærer fastsættelse af, hvad der gør det langsomt i første omgang.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Content Blocker 
    ·Sådan slette alle spor af Trial Software Ud af dine co…
    ·Sådan importeres MTS filer til Final Cut Express 3.5 
    ·Sådan kører registreringsdatabasefilerne 
    ·Vil rydde cachen Hjælp hastigheden på min computer 
    ·Hvordan at tilføje Smiley ikoner til Microsoft Office …
    ·Sådan installeres et udvidelseskort 
    ·Sådan Find ud af, hvad processor du har 
    ·Sådan Stop 0x0000008e Nv4_Disp.dll 
    ·Sådan installeres et hotfix 
      Anbefalede Artikler
    ·Broken USB porte på en Dell Latitude D610 
    ·Fejlfinding Bands på Color Printing 
    ·Jeg kan ikke registrere netværk Når Reformatering Tos…
    ·Sådan ændres filtypenavne i XP 
    ·Hvordan at slippe af Sonic Opdateringsstyring 
    ·IncrediMail : problemer med at sende beskeder 
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Mail 
    ·Sådan bruges CCleaner til Slet Startup Programs på en…
    ·Hvordan man laver en musik Symbol på MSN 
    ·Sådan bruges Media Center Computer til at konvertere k…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com