| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan opdaterer en inkompatibel skærm
    Med den enorme mængde af eftermarkedet grafikkort til rådighed og systemer med indbygget kort, er oddsene gode, at du vil starte op for at se denne fejl: " Inkompatibel skærmkort er blevet deaktiveret. " Fejlen fortsætter med at læse : "I det mindste én skærm adapter på systemet er blevet deaktiveret , fordi dens driver ikke er kompatibel med driveren til VGA adapter. " Heldigvis er der kun et par årsager til denne fejl , der kan analyseres og fastsættes med lidt tid og tålmodighed. Det meste af tiden , vil du ikke nødt til at selv åbne op din sag at udføre rettelsen. Hvad du har brug
    Computer dokumentation
    stjerneskruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Check at se, hvad driver du har installeret. Installation af en driver til den forkerte grafikkort kan forårsage dette problem. Hvis du får fejl efter installation af en ny video card driver , skal du kontrollere dokumentationen for din computer eller videokort for at sikre, at du bruger det rigtige mærke . De to store grafikkort producenter ATI ( nu ejet af AMD) og Nvidia. Dokumentationen for dit grafikkort skal angive , hvilken type chip dit kort bruger , såsom " ATI Radeon " eller " Nvidia GeForce . " Afinstaller den aktuelt installerede skærmdriver , derefter downloade og installere en producent - passende driver .
    2

    Kontroller, om din on- board grafikkort er aktiveret. Mange bundkort kommer med et skærmkort bygget i. Disse er ikke meget magtfulde, og så typisk en eftermarkedet kort er installeret som godt. Dog kan glemmer at slukke den indbyggede video forårsage en konflikt. Når du starter din computer , vil det liste en nøgle til at trykke på for at indtaste " Setup", typisk på "F2 "-tasten. Du vil se en BIOS eller Setup-skærmbilledet kommer op, hvorfra du kan navigere til " Video" sektionen via musen pile og sikre on-board video er deaktiveret. Gem og afslut BIOS pr anvisningerne på skærmen.
    3

    Sørg begge kort fungerer korrekt. High- end-systemer ofte bruger flere skærmkort arbejder i tandem for at opnå ultra -hurtig grafik forarbejdning. Men hvis et kort går dårligt i parret , så det kan forårsage denne fejl . Den eneste måde at teste dette på er at knække åbne computeren sagen og forsigtigt fjerne en kort gangen, opstart til at teste bagefter og se om enten kortet er dårlig. Hvis du ikke er tryg ved at gøre dette, vil en lokal computer værksted være glad for at hjælpe.
    4

    Check at se, hvilke grafikkort du kører for kompatibilitet . Hvis dit system ikke er et fremstillet system, men bygget af en privat bruger , kan han have installeret inkompatible grafikkort. Hvis du har dokumentationen for de grafikkort , så kan du tjekke for at se, om de er " Xfire " eller " SLI - stand . " Hvis du ikke har dokumentationen , bliver du nødt til at åbne sagen for se kortene. Efter at gøre det, kigge på ATI eller Nvidia hjemmesider for dokumentation at afgøre, om dette er årsagen .
    5.

    Brug Microsoft- Diagnostic Tool for at køre en hurtig scanning af din computer hardware og drivere. De fleste grafikkort drivere skal opfylde en vis standard for at sikre, at de arbejder på Microsoft-produkter. The Web Diagnostic Tool kan opdage, hvis en chauffør ikke er certificeret eller forældede . Når du ved, hvis det er tilfældet, kan du opgradere driveren i overensstemmelse hermed.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Computer Overvågning Tips 
    ·Sådan bruges Scheduler til at formatere en partition 
    ·Sådan installeres Network drivere på en Dell 
    ·Sådan sparer Windows Søgeresultater 
    ·Sådan deaktiveres Windows Forstørrelsesglas 
    ·Sådan Fix Win32 når computeren starter ikke 
    ·Sådan Fjern System Registry 
    ·Sådan oprettes en BCD fil 
    ·Sådan oprettes Screensaver Sound 
    ·Sådan copy & paste Computer Filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reset My fabriksindstillinger på min Windows XP…
    ·Sådan Konverter Alb musikfiler til MP3 
    ·Laptop Ur Problemer 
    ·Hvordan til at omformatere en partition i XP 
    ·Almindelige Laptop Problemer 
    ·Sådan slettes flere meddelelser på en Dell-computer 
    ·Sådan ændres Folder Miniaturer 
    ·Sådan Fix Handicappede Skriv kombinere i Windows XP 
    ·Sådan deaktiverer Netware i XP 
    ·Sådan at uploade videoer til Windows Media Player 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com