| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Problemer med at åbne docx filer
    Microsoft introducerede docx -format med Word 2007 og fortsætter med at bruge det i de efterfølgende udgivelser. "X" i slutningen af ​​den tidligere anvendte . Doc filtypenavnet angiver anvendelsen af Extensible Markup Language programkode . Tidligere Microsoft Word -versioner bruges forskellige koder for et dokuments data , så hvis du har problemer med at åbne en . Docx-fil , computeren sandsynligvis ikke ved, hvordan at læse denne kode type. Kan ikke åbne i tidligere versioner af Word

    Word 2003 og tidligere versioner kræver ekstra software til at åbne . Docx -filer . Heldigvis, hvis du ikke er klar til at opgradere endnu, Microsoft tilbyder en nem måde at løse dette problem. Besøg Microsoft Download Center hjemmeside for et gratis kompatibilitetspakke hente du kan føje til din computer for at aktivere . Docx visning gennem tidligere versioner af Word. Når du har downloadet denne software , kan du redigere eller ændre. Docx -filer , når du åbner dem. Men eventuelle ændringer gemmes i . Doc, ikke . Docx -format, og noget af formateringen kan gå tabt.
    Kan ikke åbne i andre programmer

    Microsoft Word -formater er proprietære , hvilket betyder at du har brug for Word -software til at se dem. Men nogle programmer kan du konvertere . Docx-fil til andre formater for at læse og redigere den. Prøv at højreklikke på filnavnet og vælge "Åbn med ... " og derefter vælge et andet program fra den tilgængelige liste for at åbne filen . Dette kan arbejde for programmer som Open Office eller Pages til Mac , men kan også indføre fejl. Disse fejl kan omfatte tabt formatering og ulæselige tegn . Den bedste løsning i dette tilfælde er at spørge den person, der giver dig filen for at gemme den i et format, som du kan bruge, såsom RTF -format, som kan vises på software indfødte til de fleste computere , eller for at bruge en anden tekstbehandler native import -funktion at gøre konverteringen.
    kan ikke åbne i Word 2007 eller senere

    DOCX filer skal åbnes uden besvær i Word 2007 og 2010. Hvis du oplever problemer med at åbne en fil i et af disse programmer , filen kan blive beskadiget, åbnes med en anden bruger beskyttet eller adgangskode. En dialogboks beskriver hvilke fejl opstår skal poppe op for at fortælle dig årsagen til problemet.
    P Hvis du modtager en meddelelse, der angiver en fejl i filens indhold , starte Word uden at åbne filen og derefter vælge "File "eller klik på" Office "- knappen, vælg " Open " og vælg det beskadigede dokument . Klik på pil ned ved siden af ​​" Open " og vælg " Åbn og reparer." Dette reparationer mindre skader. Hvis din fil er på en delt server og en anden har den åben , serveren låser dig ud for at forhindre modstridende filversioner . Spørg den anden person til at lukke filen og derefter prøve igen. For password - beskyttede filer , skal du adgangskoden oprindeligt knyttet til denne fil. Hvis du har glemt det , kan du kræve tredjeparts password sprængning software.
    Andre potentielle problemer

    Tjek din computer for virus ved at køre et velrenommeret antivirusprogram gennem en fuld scanning af din computer. Skadelig software kan ændre den måde, din computer funktioner , hvilket gør simple arbejdsprocesser vanskelig. Når virus er fjernet , skal du prøve at åbne filen igen. Hvis det stadig ikke åbnes , kan virussen har permanent beskadiget filen.

    En hukommelse mangel kan også tegne sig for problemer med at åbne filer. Hvis du har den rigtige software , men forsøger at åbne et stort dokument med indlejrede billeder , kan du ikke har nok random access memory til computeren for at starte filen. Luk alle andre programmer, du har kørende , især RAM - tunge tilbud som video streaming eller fotoredigering, og prøv igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Automatiske opdateringer i XP 
    ·Computer Support kommunikationsteknikker 
    ·Sådan ændres Fra ringe op til bredbånd 
    ·Sådan Send en Serial Command Line 
    ·Sådan Fix Sound Drivers på XP 
    ·Sådan gendannes en Compaq Presario V2000 
    ·Hvordan kan man se Hvis en computer har Java Enabled 
    ·Sådan gendanne slettede billeder og videoklip 
    ·Sådan gendannes data fra en Hard Drive Manglende 
    ·Jeg kan ikke køre exe-filer i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Lod IC komponenter 
    ·Sådan formateres en låst Compaq Presario 
    ·Sådan Flyt Windows Boot Manager 
    ·Svchost Removal Tools 
    ·Sådan slår dvaletilstand 
    ·Sådan deaktiveres Tal på en IBM ThinkPad Keyboard 
    ·Sådan får du en Screen Saver Tilbage 
    ·Sådan vises den koreanske Soft Keyboard i Win XP 
    ·Hvor Er Acrobat indstillinger Gemt 
    ·Sådan Konverter MPG til VOB med freeware 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com