| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Dell Inspiron 1100 Recovery
    Før du giver efter for fristelsen til at kaste din Dell Inspiron 1100 gennem et vindue , skal du prøve en af ​​de opsving muligheder for at få computeren ind i tiptop form . Dell inkluderet et sæt af system opsving disketter med 1100 , så hvis du har brug for at genindlæse eller gendanne din computer , har du de nødvendige værktøjer til din rådighed. Systemgendannelse

    Microsoft Windows XP , operativsystemet , der blev leveret på din Inspiron 1100, er udstyret med en funktion, der giver dig mulighed for at rulle tiden tilbage på eventuelle ændringer til edb-systemet , samtidig med at dine vigtige data uberørt . Klik på " Start" og derefter "Hjælp og support ", klik derefter på " Systemgendannelse ". Vælg den seneste dato i kalenderen , før computeren begyndte at få problemer , og klik på " Næste". Følg instruktionerne for at gendanne computeren til et tidligere tidspunkt . Hvis den seneste dato ikke løser problemet , skal du ringe tilbage til den næste dato før. Dette er den mindst invasive og skadelige retablering .
    Windows Reparation
    p Du kan reparere en eksisterende installation af Windows XP uden at overskrive harddisken. Dette vil holde dine personlige data på plads, men stadig gendanne Windows , hvis for eksempel , vil din computer ikke starte korrekt op. Sæt Dell Operating System -cd'en i cd-drevet , så reboot eller opstart af computeren . Tryk på " F12 ", indtil du se muligheden for at vælge at starte fra cd -rom'en. Tryk på pil ned , indtil cd'en er markeret, og tryk derefter på "Enter". Tryk på en tast for at starte fra cd'en, og tryk derefter på "Enter " for at komme Windows Installation . Accepterer kontrakten ved at trykke på " F8 " og derefter trykke "R" på tastaturet for at bruge Windows XP- opsving funktioner . Fjern cd -rom'en. Brug kommandoen " chkdsk " for at kontrollere disken for fejl. Brug kommandoen " fixboot " for at reparere et beskadiget boot sektor .
    System Recovery

    Omformatere og genindlæse din computer med en frisk kopi af Windows XP ved at bruge til systemgendannelse værktøjer. Sæt Dell Operating System -cd'en i dit cd- rom-drev. Genstart computeren og tryk på " F12 ", som computeren starter , og tryk derefter på pil ned for at fremhæve " CD-ROM" og tryk " Enter". Tryk på en tast for at starte fra cd'en, og tryk derefter på "Enter " for at starte Windows Installation . Accepter licensaftalen ved at trykke på " F8 " og derefter trykke "Esc " for at indlæse en ny kopi af Windows. Tryk på " Enter " for at starte Windows XP Installation og begynde opsving. Processen kan tage op til to timer til helt omformatere og genindlæse din computer med Windows.
    Geninstallation af software

    Når Windows XP genindlæses på din Dell Inspiron 1100, indsætte din " Drivers and Utilities " CD-ROM i cd-drevet . Vælg dit sprog , og klik derefter på "Næste". Softwaren vil opdage de drivere og software, der skal installeres på din computer. Når afsløring er færdig , klik på " Install" og vent til processen for at fuldføre . Computeren starter måske igen i løbet af denne proces. Vent for installatøren at vise en meddelelse processen er færdig , før du bruger din computer igen . Slut computeren til internettet, og browse til Windows Update- websted for at hente opdateringer til Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Wirless Internet Options 
    ·Sådan Detect bundkortet af en computer 
    ·Sådan fjernes Microsoft Visual C Runtime Library 
    ·Hvordan Gendan Vista Recovery Disk Fabriksindstillinger…
    ·Sådan fjernes et kapret Hjemmeside 
    ·Sådan fjernes Antivirus.exe 
    ·Fejlfinding en Envy 15 ATI Mobility Radeon 4830 driver 
    ·Sådan ændres Boot Order på Boot Screen 
    ·Sådan deaktiveres Auto Play & Auto Run på din compute…
    ·Sådan fjernes W32.Fujacks 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres et Password Spørgsmål 
    ·Hvordan overfører jeg billeder fra min SD Card til min…
    ·Sådan foretages fejlfinding HP Pavilion dv7 
    ·Kan jeg konvertere en WAV fil til en MP3 Med iTunes 
    ·Sådan Find MAC-adressen på en computer, der kører Vi…
    ·Sådan gendannes proceslinjen i registreringsdatabasen 
    ·Den bærbare computer vil ikke tænde : Sådan foretage…
    ·Sådan Find & Fjern en virus fra en PC 
    ·Hvordan en sund slettes fra en computer 
    ·Sådan fjernes Adware.Onestep 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com