| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    A + certificering test mål
    At modtage CompTIA A + certificering , skal kandidaterne bestå to eksamener: 220-701 og 220-702 . Den 701 eksamen, " A + Essentials ," tests for grundlæggende viden om begreber i relation til edb- teknologier, opdelt i seks objektive kategorier. 702 eksamen, " A + Praktisk anvendelse ", tester en kandidats evne til at anvende sin viden i den virkelige verden scenarier denne eksamen er opdelt i fire objektive kategorier. Hardware

    Dette mål tester en kandidats viden om de fysiske enheder , der anvendes i computere , herunder være i stand til at identificere og kategorisere de forskellige interne dele af en computer , samt eksterne enheder . For eksempel bør en kandidat kunne forklare de anvendelser og forskelle mellem forskellige lagringsmedier , såsom harddiske, diskettedrev , optiske drev og flytbare medier . Han bør også være i stand til at forklare de forskellige typer af bundkort , herunder deres komponenter og funktioner. Dette mål kategori dækker alt fra CPU'er og hukommelse til printere og skærme .
    Fejlfinding , reparation og vedligeholdelse

    Dette mål omfatter en kandidats evne til at følge en logisk fejlfinding procedure, hvor et problem er identificeret, diagnosticeret og løst. Computer hardware spørgsmål , operativsystem fejl og printer problemer er alle dækket i dette afsnit. Dette mål indeholder også spørgsmål vedrørende rute- og forebyggende vedligeholdelse , herunder emner som systemet backups , rengøring procedurer , system-og softwareopdateringer og miljømæssige faktorer .
    Styresystem og software < br >

    A + certificeringsprøver dækker kun understøttes i øjeblikket Microsoft desktop operativsystemer . Som i 2010 , desktop-versionen af Windows 2000, blev de forskellige versioner af Windows XP og de forskellige versioner af Windows Vista , der er omfattet af dette mål. En kandidat evne til at sammenligne og kontrastere de elementer i forskellige operativsystemer testes her. Derudover er kandidatens forståelse af de forskellige grænseflader og værktøjer til rådighed med hvert operativsystem også målt . Den sidste del af denne målsætning dækker fremgangsmåden for at installere og konfigurere forskellige Windows-operativsystemer.
    Networking

    Kandidatens forståelse for grundlæggende networking fundamentals er omfattet af dette mål. Kandidaten skal være i stand til at identificere de forskellige typer af kabler , og hvordan de er vant til at forbinde enheder . Dette afsnit tester også en kandidats evne til at identificere og forklare forskellige netværksenheder , netværksprotokoller og relaterede netværksteknologier. Hun skal være i stand til at forklare og differentiere følgende netværkstyper og deres relaterede undertyper : . Bredbånd, dial-up , trådløs , Bluetooth og cellulære
    Security

    Passing denne afsnit kræver en forståelse af de grundlæggende sikkerhed begreber . Password brug , skadelig software beskyttelse og data krypteringsmetoder er inkluderet i denne målsætning. Også dækkede basale firewall begreber.
    Operational Procedure

    endelige mål omfatter en kandidats evne til at identificere proceduremæssige bedste praksis. Dette område dækker forskellige sikkerhedsprocedurer for at minimere risikoen for tekniker og udstyr. Kommunikationsevner og professionalisme er de andre centrale begreber er omfattet i dette afsnit.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan køres Systemgendannelse på Dell Mini 9 
    ·Sådan oprettes en iFrame i Website Tonight 
    ·Sådan Find MAC-adressen på en QNX Computer 
    ·Hvordan man laver en Windows 7 Recovery Disc for en Gat…
    ·Sådan gendannes en gateway system uden cd 
    ·Hvorfor skal jeg bruge et HDMI-kabel til min HDTV 
    ·Tegn på Overophedet processorer 
    ·Sådan Maksimer Internet Speed ​​til en enkelt enhed 
    ·Sådan at ændre kontrasten på en skærm af en Dell La…
    ·Sådan gendanne slettede filer Brug Shadow Copy 
      Anbefalede Artikler
    ·Min laptop vil ikke forbinde til et ubeskyttet netværk…
    ·Sådan nulstilles Administration Password 
    ·Sådan ændres Security id i Windows 
    ·Sådan kopieres VMDK Files 
    ·Sådan ændre ikonet for en RTF-fil 
    ·Sådan Konverter en fil til en Pocket PC Format 
    ·Sådan fjernes Blubster 
    ·Sådan Fix en Hinge på en HP bærbar 
    ·Sådan konverteres M4P Music 
    ·Den Ntvdm.exe er muligvis beskadiget 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com