| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan gendannes rådata fra en harddisk
    Lad os se det i øjnene : Vi har ikke altid sikkerhedskopiere alle vores vigtige data. Harddiske holder ikke evigt , og for de fleste mennesker valget kommer ned til enten permanent at miste vigtige filer eller leje et dyrt data recovery firma til at forsøge at gendanne de manglende filer . Heldigvis er der måder, du kan få adgang til rådata på drevet uden kostbare indgreb . Special gratis software vil give dig mulighed for at udføre backup , datagendannelse, disk imaging operationer og mange andre vigtige opgaver , der involverer dine data. Ting du har brug
    tom cd eller dvd
    cd eller dvd -brænder
    cd eller dvd-brænding software
    internetforbindelse
    Harddisk
    lagringsmedier til inddrives data
    < br > Vis Flere Instruktioner
    1

    hente en linux live -cd og brænde den til en disk . Mange data recovery og backup -løsninger er proprietære og involverer bruge penge på software, der følger en automatiseret version af den samme proces, som teknologi-entusiaster følger derhjemme gratis . Ved at bruge en live-cd , vil du have adgang til et værktøj kaldet " dd ", som giver dig mulighed for at interagere med de rå data på drevet .

    Levende cd'er er tilgængelige fra alle Linux repository på nettet. Selv om enhver fordeling vil gøre , kan Windows- brugere med at finde Ubuntu til at være den mest brugervenlige , fordi den henvender sig til brugere uden at Linux erfaring .

    Efter brænding live CD image til en disk , skal du placere den i din cd-rom drevet og genstart computeren. Hvis du har flere interne harddiske , bør du fjerne dem alle undtagen den ene , som du skal arbejde . Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at minimere tab af data i tilfælde af nogen fejl. Det vil også gøre denne proces nemmere for dig , hvis du ikke har en masse erfaring i at bruge Linux.
    2

    Træk op en kommandoprompt , når Linux er loadet . Du er nødt til at bestemme det navn, som Linux ser problematiske drev. På dette punkt skal der kun være én harddisk i maskinen, indsnævre mulighederne ned til enten " /dev /hda " eller " /dev /sda ". Indtast kommandoen " ls /dev /hda " (uden anførselstegn ), og ser på outputtet. Hvis det siger noget i retning af "Ingen sådan fil eller mappe " try " ls /dev /sda " i stedet. Hvis begge disse producere en fejl , er drevet helt ulæselig og uden nyttiggørelse gennem software betyder . I dette tilfælde er professionel nødvendige bistand.
    3

    Opret et diskbillede , hvorfra du vil gendanne filerne . Tilslut en ekstern harddisk eller en anden form for lagringsmedier , så du kan gemme den fil, du vil oprette. Brug " ls" kommando til at bestemme sit navn , og det vil sandsynligvis være " /dev /sdb ". Kør følgende kommando for at skabe et billede i dit hjemmebibliotek : dd if = /dev /sda of = ~ /dev /sdb /data.img conv = noerror , sync

    Du har nu en fil, der indeholder den rå data fra din harddisk . Disse data kan bruges i forbindelse med forskellige data recovery programmer til at hente dine filer. Denne proces er også værdifuld for at skabe data backups af fuldt funktionsdygtige drev.

    På dette tidspunkt , skal du flytte filen til en ekstern harddisk eller en anden form for lagringsmedier til opbevaring.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan Tør en HDD & Geninstaller Vista Nu At computer…
    ·Sådan Tøm hukommelsescachen 
    ·Hvordan at slippe af Svchost 
    ·Grundlæggende Computer Krav 
    ·Sådan vises Alle programmer Alfabetisk 
    ·Hvordan skal tjekkes Startup Programs 
    ·Sådan Slet Ticketmaster Konti 
    ·Hvordan man laver en MUD Client 
    ·Sådan Find identiske Picture Files 
    ·Hvad betyder en Diskdefragmentering Gør 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at returnere en HP desktop pc til Factory t…
    ·Sådan gendannes en OptiPlex 320 PC til fabriksindstill…
    ·Hvad er en Print Spooler 
    ·Sådan installeres Video Drivers i fejlsikret tilstand …
    ·Karakteristik af Spyware 
    ·Sådan tilføjes lydikonet til proceslinjen i Windows 
    ·Sådan omformatere en Presario 2100 
    ·Sådan fjernes Blaster Virus 
    ·Sådan Konverter til en M4A gratis 
    ·MS Exchange Server Rules 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com