| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan får du gratis hjælp til at reparere din PC
  Computer ejere er altid opsat på at finde kilder til gratis hjælp og reparationer for deres brudte pc'er. Men mens dette er en naturlig tilbøjelighed , er det ikke altid muligt at finde reel hjælp gratis. Computer reparation er , trods alt, en dygtig profession, og ikke alle problemer kan løses af amatører . Der er dog et par kilder til pålidelig gratis hjælp på internettet og i din hjemby , som du kan prøve før ty til betalt hjælp fra en professionel. Ting du skal
  Adgang til en netværksforbundet computer
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Turn til Google eller andre søgemaskiner, for gratis hjælp . Professionel reparation teknikere henvender sig til internettet hele tiden, når de ser et nyt problem , de er bekendt med. Skriv din computers mest alvorlige symptom i søgefeltet og se søgeresultaterne. Der er bogstaveligt talt millioner af hjemmesider på internettet afsat til deling af oplysninger om computer problemer. Nogle af de bedste " techie " websteder er fora, hvor hardcore " nørder " samles for at bytte problemer og løsninger . Nyttige websteder omfatter TechRepublic , MajorGeeks , BleepingComputer , Tom'sHardware og PCMech .
  2

  Læs mange potentielle artikler og forum diskussioner om dit problem , før du vælger en løsning. Må ikke vælge det første forslag , bore dybere ind i spørgsmålet , og tjek flere forslag findes på forskellige hjemmesider , før du vælger en til at teste . Bogmærke hvert websted , som du indtaster den at undgå at miste stien til et websted, der så lovende ud .
  3

  Kig efter diskussioner og forslag , der giver trin-for- trin instruktioner . Mange af disse gratis websteder vil tilbyde meget klare svar . BleepingComputer , for eksempel, tilbyder en komplet tutorial om hvordan man bruger et værktøj som ComboFix at ødelægge de værste virus.
  4

  undersøge disse forum diskussioner og tråde og kigge efter reaktionerne fra andre læsere . Hvis den foreslåede " fix" fungerer eller ikke fungerer de andre forum brugere vil normalt sige det. Hvis en forfatter foreslår en fix og ingen reagerer på det , holde udkig. Gå med løsninger, der mindst to eller tre andre mennesker har prøvet og også anbefale .
  5.

  Gør alt din forskning og læse før du spring for at hente "værktøjer" eller software , der hævder at løse dit problem. De kunne være virus fælder udkig efter desperate ofre. Hvis et værktøj er , at gode , andre techs vil prise det på andre sites. Google den foreslåede værktøj , og spørge " Er X værktøj smittet ? " Hvis det er, vil andre nørder sige så
  6

  Print de instrukser , du vil teste , . Ikke forsøge at følge fra et billede på monitoren
  7 < . p> Forstå retninger før du fortsætter. Hvis du ikke forstår et ord , Google det.
  8

  Seek virkelige liv gratis hjælp , hvis din Google-søgning mislykkes dig. Tag din computer til en lille uafhængig computer reparation butik , og se om der er nogen form for gratis hjælp til rådighed der . Tilbyd at bytte noget af værdi for den hjælp , herunder din egen arbejdskraft. Mange små computer reparation butikker vil gøre en særlig "deals" som dette. Ikke gider " big box" reparation butikker med en anmodning om gratis bistand , de vil ikke være i stand til at hjælpe , på grund af virksomhedens politikker
  9

  Kontakt lokale high school eller junior college Computer Reparation . klasser, og find ud af om gratis " klinik " tjenester er tilgængelige. Mange computer vedligeholdelse lærere vil hoppe på "virkelige verden" reparation muligheder for deres elever som dette.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan opdaterer en Graphics Driver 
  ·Hvordan kan man se AGP Fra PCI 
  ·Sådan Udnyt alle dial-up forbindelse Hastigheder 
  ·Sådan får du en stabil build af Android 2.2 på en Sa…
  ·Sådan Edit Windows Startup Manager 
  ·Sådan Skjul ikoner fra Task Bar 
  ·Hvad er ikonet på internettet Toolbar kan markere dine…
  ·Sådan ændres Folder Miniaturer 
  ·Sådan Reparation fragmenterede filer på computeren 
  ·Sådan installeres Windows XP SP3 i fejlsikret tilstand…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix FireWire på XP 
  ·Sådan Set Up en OpenDNS 
  ·Sådan Fix en bærbar harddisk 
  ·Sådan omformatere Dell Laptop harddisk 
  ·Hvorfor My Video File Crashes My Computer 
  ·Sådan gendannes Wireless Password Windows XP 
  ·Sådan fjernes en Stuck Laminat Sheet fra Laminator Mac…
  ·Sådan Genstart Windows 7 Med System diskfejl 
  ·Sådan deaktiveres et administratorkodeord 
  ·Sådan foretages fejlfinding en computer Fejl 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com