| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Hvad Er Trojan.Downloader.WMA.Wimad
  WMA.Wimad , som kan tage form af mange forskellige filer , er en type trojansk program - et leveringssystem for virus eller spyware. Trojans

  Trojans ( opkaldt efter den trojanske hest fra Homers " Iliaden "), er programmer, der hævder at være noget godartet eller nyttigt at narre computerbrugere til at åbne eller installere dem. Når indlæst i hukommelsen , de spreder sig ud som spyware eller virus . Trojanske heste er i modsætning til andre former for malware , at de kræver brugerens godkendelse til at blive aktive , og stole på direkte narre brugeren snarere end at installere sig selv stille og automatisk uden hans viden.
  WMA.Wimad

  WMA.Wimad , klassificeret som et Trojan.Downloader , normalt kommer forklædt som en Windows Media Audio ( WMA) file.The navnet på filen kunne være en af ​​mange forskellige ting designet til at appellere til en bruger, herunder navne på berømtheder eller populære sange. Når indlæst i Windows Media Player , vil filen åbne et browservindue til en skjult malware websted og beder brugeren om at downloade og køre en eksekverbar fil . ( Denne fil vil undertiden være forklædt som et codec , en legitim stykke software, der kræves af Windows Media Player til at afspille visse typer lyd-eller videofiler . ) Når køre , vil dette eksekverbare installere malware på brugerens maskine.
  < Br >
  Undgå WMA.Wimad

  WMA.Wimad trojanske forbliver uskadeligt indtil den aktiveres af brugeren , så blot at slette den trojanske når det er identificeret , vil ophæve den. Vær opmærksom på , hvad du har hentet, kun hente fra pålidelige websteder, og slette eventuelle mistænkelige filer. Hvis du gør åbne en WMA , der straks forsøger at hente fra et websted som www.missing - codecs.com eller www.fastmp3player.com , nægte overførslen, luk Windows Media Player og køre en søgning på internettet for WMA-filen i spørgsmål, og webstedet det forsøgt at få adgang til at se, om det er blevet klassificeret som farligt på nogen af ​​de mange online malware -databaser.
  Fjernelse Malware
  p Hvis en WMA.Wimad Trojan lykkes, vil slette luftfartsselskabet fil har ingen effekt på din inficerede system , og du skal fjerne den installerede software , som du ville enhver malware. Malware fjernelse værktøjer såsom Spybot , Ad- Aware og Malwarebytes Anti-Malware har alle gratis downloades versioner, der kan fjerne mange forskellige slags uønskede programmer . (Se afsnittet Ressourcer for links ). Læs dokumentationen til disse programmer , og køre søgninger på internettet for den præcise navn på den software installeret på din computer for at få råd om at fjerne det fra forskellige fora og databaser. Fjernelse malware er nogle gange svært , men næsten altid muligt .
  Andre Trojans

  grund af den magt gav dem ved den tekniske samtykke fra brugeren , kan nogle Trojans være yderst farlig . Trojans kan designes til at give en computer til at få adgang til og fjernstyres , de kan sende logs af brugerkonti tastetryk til angriberne , som kan søge dem for adgangskoder eller kontonumre , de kan målrette anti -malware-software som den på nedenstående link , forhindrer brugeren fra at køre det eller endda til at søge efter hjælp online . Hvis en sådan en trojansk tager tilstrækkeligt kontrol over din computer for at forhindre dig i at bekæmpe den , indtast Windows fejlsikret tilstand ved at genstarte computeren og holde F8 nede, mens støvler. Vælg " Fejlsikret tilstand med netværk " og søg efter hjælp fra inden for denne skrabet version af Windows.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Kan dårlig hukommelse Årsag computer til Frys 
  ·Sådan får du vist en Privat Chatter på MyYearbook 
  ·Sådan opgradere firmwaren i et skarpere billede MP3-af…
  ·Sådan åbner RIA -filer 
  ·Hvordan kan jeg overføre billeder fra telefonen til co…
  ·Sådan Sync iTunes Med FrostWire 
  ·Sådan fjernes Softonic Toolbar 
  ·Sådan Transfer Ansøgninger til en ny computer 
  ·Sådan Fix Windows Messaging Forms 
  ·Sådan Kill Google Updater 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan får du adgang dit skrivebord fjernstyres ved hj…
  ·Hvordan man laver en bootbar cd til Windows XP Home SP2…
  ·CD Bootable Recovery 
  ·Sådan geninstalleres Emergency Discover & Recover 
  ·Sådan udskriver konvolutter på en printer 
  ·Hvordan overfører jeg billeder fra min SD Card til min…
  ·Sådan importeres registreringsdatabasefilerne 
  ·Sådan bruges Microsoft SAM Via Internettet 
  ·Sådan fjernes virus uden at bruge et Antivirus 
  ·Sådan Reparation Windows XP på en bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com