| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan Fix computer afmatning og fryser
  Computere kan bremse og fryse for mange grunde. Derfor, hvis du ønsker at fastsætte din langsom eller frysning computer, kan du nødt til at forsøge flere løsninger . Der er nogle grundlæggende trin , der er gratis og ikke kræver, at du køber ekstern software. Instruktioner
  1

  Frigør hukommelse på din harddisk, hvis din computer er der udfører langsommere end normalt. En harddisk , der er tæt kapacitet kan få computeren til betydeligt langsommere . Slette filer , du ikke længere bruger. Du kan også bruge " Diskoprydning " værktøj indbygget i computeren . For at starte dette værktøj , skal du klikke på "Start ", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer " og " Diskoprydning ". En liste over filer er præsenteret i en dialogboks. Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af de filer, du ønsker at slette og klik derefter på " OK" knappen nederst i dialogboksen for at aktivere programmet.
  2

  Overhold din computer og lokalisere et program eller en kombination af programmer, der kører , når det fryser . Der kan være et særligt program med ansvar for indefrysning eller bryder din computer. Prøv at afslutning af denne specifikke program og se, om det løser problemet . For at afslutte et program , klik på " CTRL ", " ALT " og " DEL " på dit tastatur. Denne genvej åbner et vindue en liste over de aktuelt kørende programmer på din computer. Vælg et program, og klik på " Afslut proces " knappen for at afslutte programmet .
  3

  Defragmenter computerens filer. Fragmenterede filer opstår, når dele af en enkelt fil gemmes i flere steder på harddisken. Dette medfører en computer til at udføre langsomt, fordi computeren skal søge flere steder , når adgang til en fragmenteret fil. At defragmentere computeren , klik på " Start", " Alle programmer ", "Tilbehør ", " Systemværktøjer " og " Diskdefragmentering ".
  4

  Scan computeren for ondsindede filer . Virus eller spyware ofte få computeren til at bremse eller fryses. Brug det virus scanner , der er installeret på din computer. Hvis du ikke har en virus scanner installeret på din computer , der er online virusscannere rådighed. Når du har udfyldt en virusscanning , er dine resultater vises. Den mest ønskelige løsning er at slette virus eller spyware , der blev fundet på din computer. Følg virus scanner er vejledningen for at slette virus. Dog kan ikke alle vira simpelthen blive slettet. I dette tilfælde , skal du vælge " Quarantine " i virus scanner . Dette placerer filen i en separat mappe eller placering på det drev , hvor den ikke kan påvirke andre filer.
  5.

  Reparation eventuelle diskfejl . Diskfejl kan få computeren til at bremse ned og fryse . Du kan bruge et værktøj på din computer for at opdage og diskfejl . For at gøre dette , skal du først åbne " Denne computer". Højreklik på den harddisk, du vil reparere , og klik på " Egenskaber". Klik på " Funktioner" fanen og klik derefter på " Undersøg nu "-knappen. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​" Scan efter genopret beskadigede sektorer . " Klik derefter på "Start" knappen og nytte registrerer og reparerer beskadigede sektorer .
  6

  Genstart computeren , hvis din computer fryser . Hold "Power " knappen på computeren i mindst fem sekunder. Vent til computeren til at lukke ned og genstarte computeren. Dette er normalt en midlertidig fix, men vil i det mindste frigive din computer.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan får du adgang BAK -filer 
  ·Sådan sparer et gendannelsespunkt til en cd 
  ·Sådan Ret System Time 
  ·Hvordan du manuelt rense dit Windows Registry 
  ·Hvad skal du gøre for Isolere en computer, der er blev…
  ·Sådan Udskift Userinit.exe SP3 
  ·Hvordan at vide, når en processor er dårlig 
  ·Hastigheden af ​​My Linksys E2000 er langsom 
  ·Sådan Vis en Missing Desktop Ikon i Vista 
  ·Sådan Fix et kapret Computer 
    Anbefalede Artikler
  ·Vejledning til ArcSoft Email 
  ·Sådan fjernes den trojanske Direcpll.dll 
  ·Hvordan kan jeg Fix My HD Laptop , der mangler operativ…
  ·Sådan fjernes en System Security Firewall Alert 
  ·Toshiba Ghost Fejl 
  ·Sådan Setup Wireless Security 
  ·Fedora Login Screen Vil ikke Ladning Efter Ændring Gra…
  ·Sådan fjernes Blaster Virus 
  ·Hvordan at slippe af About Blank Virus i Windows XP 
  ·Hvad er Commit Charge i Windows Task Manager 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com