| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Hvad er Commit Charge i Windows Task Manager
    ? I den enkleste form , er en af ​​de teknikker nogle moderne operativsystemer bruger (især Windows) en slags midlertidig besiddelse , en "cache " i computer terminologi. Dette VAS eller Virtual Address Space (en form for , hvad der kaldes " virtuel hukommelse ") kan opfattes som en skitse plads til applikationer . Den commit afgift er den samlede nuværende brug af VAS . VAS : Virtual Address Space

    Når brugeren kører et program , programmet kører , som om programmet har adgang til ubegrænset og sammenhængende virtuel hukommelse , hvorfra at vedtage brugerfunktioner . Men dette er faktisk en computing trick . I virkeligheden er dette rum " virtuelle ", hvilket betyder , at det ikke fysisk eksisterer, og programmet i stedet trække fra mange forskellige dele af hukommelsen. Denne virtuelle hukommelse kan opfattes som en slags bedrift - tank til fysiske hukommelse.
    VAS Space and Fysisk hukommelse

    Fysisk hukommelse refererer til de mange oplagringsplads til computer oplysninger, såsom områder til rådighed på harddiske i computeren og undertiden andre placeringer. Disse områder indeholder oplysninger, programmer bruger til at udføre opgaver . Men adgang til fysisk hukommelse er ofte dyrt : fysisk hukommelse er gemt i en fast installation og programmer skal have adgang til mange dele af fysisk hukommelse på samme tid. For at løse dette problem , virtuel hukommelse trækker fra fysisk hukommelse uensartede oplysninger og præsenterer til applikationer et behageligt arbejdsområde for opgaver , og dermed giver mulighed for en mere effektiv computing. Den virtuelle adresserum eller VAS fungerer som virtuel hukommelse .
    Fotos Commit Charge og Limits

    brugen af ​​virtuelle adresserum , der fungerer som et virtuelt memory cache for fysisk hukommelse og fungerer som et arbejdsområde for applikationer, der kører opgaver begrænses ved at beregne ressourcer samt tildeling. Den commit afgift er en måling af brugen af ​​denne virtuelle adresserum , det nuværende commit afgift refererer til den samlede mængde af VAS , der i øjeblikket beskæftiget med fysisk hukommelse. Grænsen for den commit afgift er den maksimalt tilgængelige VAS størrelse.
    Windows Task Manager og Commit Charge

    Windows Jobliste viser commit ansvaret for din PC. Åbn Windows Jobliste ved at holde " Ctrl " + " Alt" + " Del" og vælge "Performance " fanen. I ældre systemer som XP og tidligere , se efter "Total ", " Peak " og " Limit" under Commit Charge . "Total " henviser til den aktuelle commit opladning, " Limit" er den maksimale størrelse for VAS butik og den højest mulige værdi for alt , og " Peak " er den højeste commit afgift har været siden sidste computer genstart. På Vista, viser "fysisk hukommelse historie " graf commit ladning som en blå linje .
    Warning

    Når computerens commit afgift er usædvanlig høj , din computer kan løbe tør for virtuel hukommelse . Dette er ofte ledsaget af en besked som " Din computer er lav på virtuel hukommelse ", og nogle gange en anmodning om at lukke programmer. Computeren vil automatisk forsøge at øge størrelsen af ​​den virtuelle hukommelse, hvis det er muligt, men disse fejl undertiden føre til computer fejl og nedbrud. Hvis din computer viser denne fejlmeddelelse , skal du lukke programmer, hvis det er muligt, at sænke commit afgift. Commit afgift stigninger på din computer, når ansøgningerne er åbnet og køre og falder, når programmerne er lukket.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Windows File Med Cyklisk Redundans Check 
    ·Sådan ændres en slave drev på en CD Burner Master Dr…
    ·Hvordan til at omformatere et Disk Drive i DOS 
    ·Sådan Bo en NTFS Partition i Windows XP 
    ·Sådan Tie Input Pins til Ground 
    ·HP Email Hjælp 
    ·Sådan Slå SSDP On 
    ·Hvordan man laver en Word 2007 Genvej 
    ·Hvordan at øge omfanget på Windows Vista 
    ·Hvordan ændrer jeg et profilnavn i Diktafon 6 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres resolution om GoToMyPC 
    ·Sådan fjernes System Mechanic 8 
    ·Sådan får min laptop Out of Safe Mode 
    ·Sådan får support fra Apple Genius Bar 
    ·Sådan Bypass Blocks på RuneScape 
    ·Human Interface Protocol 
    ·Sådan Find Windows XP Pro Drivers 
    ·Hvordan kan jeg få et billede fra en bærbar computer …
    ·Sådan Konverter ALS til WAV 
    ·Sådan Fix en Flimrende Laptop Screen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com