| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Find ubrugte filer på en computer
    Gamle filer, der ikke længere bliver brugt behov for at blive slettet for at frigøre diskplads og gøre plads til nyere og mere vigtige filer. Du kan manuelt finde ubrugte filer i en computer eller bruge tredjeparts software til at lokalisere disse filer for dig. Når den ikke er placeret og fjernes fra computeren systemet, kan ubrugte filer hobe sig op og monopolisere din ledig plads på harddisken . Instruktioner
    Manual File Removal
    1

    Åbn din computer og gennemse dine filer. Søg i "Mine Dokumenter ", " My Pictures " og " Mine videoer " for filer, du ikke længere bruger . Højreklik på hvert dokument og vælg " Egenskaber". Under fanen "Generelt" kan du finde den dato, den blev lavet, og de ​​datoer, du sidst ændrede og tilgås det. Du kan gentage denne procedure for hver fil og slette de filer, der er gemt på computeren i lang tid, men ikke længere er nødvendige .
    2

    Find programmer , der ikke bruges længere. Klik på "Start " og derefter "Control Panel". Vælg " Tilføj eller fjern programmer " ikonet og vente på vinduet for at indlæse. Rul gennem ansøgningerne og vælge programmer , der ikke er vigtige. Klik på programmet og derefter vælge " Fjern " eller " Fjern". Vent til programmet til at afinstallere og genstarte computeren, for at ændringerne kan træde i kraft .
    3

    Kør " Diskoprydning " nytte . Klik på "Start ", " Alle programmer " og derefter vælge " Accessories ". Under " System Tools ", klik på " Diskoprydning ". Vælg det drev, du vil rydde op på , og klik derefter på " ; . OK " Vent til computeren til at analysere drevet og dens indhold. På den lille vindue, der vises , skal du klikke på afkrydsningsfelterne ved siden af ​​kategorien af ​​de ubrugte filer, du ønsker slettet. Kategorier kan omfatte "Midlertidige Internet filer ", " Hentede programfiler ", " Offline filer " og " Papirkurv filer. " Klik på "OK ", når du er færdig.
    < br > File Removal Brug FileBoss
    4

    Åbn en webbrowser, og navigere til Theutilityfactory.com . Download FileBoss installatør og gemme den på din computer. Kør installationsprogrammet og vent til installationen til slut. Genstart computeren, hvis det er nødvendigt.
    5

    Launch FileBoss . Klik på " Find "-menuen og vælg "Old Files ". Ved siden af ​​" Find " valgmulighed, skal du klikke på afkrydsningsfeltet for "Filer" , hvis du ønsker at finde filer , " Mapper ", hvis du ønsker at søge mapper eller " både" hvis du vil have softwaren til at søge både filer og mapper.
    6

    Vælg de typer mapper og filer , som du er på udkig efter i henhold til den dato, du adgang til, ændret eller skabt dem . Normalt ville du kigge efter dem, du har ændret . Når du er færdig , klik på " OK". Softwaren vil vise alle filer, du har adgang til , modificerede eller oprettet i den sidste uge , måned eller år , i henhold til den tidsramme, du har angivet.
    7 < p> Gennemsøg listen af filer. Listen vil vise dig filnavnet , filtype og datoer du sidst ændret , besøgt og skabte det. Du kan fjerne dem, du ikke har adgang til, eller ændret i lang tid ved at fremhæve hver fil og vælge " Slet".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes filer fra Command 
    ·Hvordan kan jeg se, om min Burner Understøtter Dual La…
    ·Sådan øge hastigheden på en bærbar 
    ·Hvordan man laver en Norton Ghost bootbar USB 
    ·Sådan Set Up DHCP for Supernet 
    ·Hvordan ser jeg min Harddisk på min laptop 
    ·Sådan gendanne slettede emner på Dumpster 
    ·Sådan gendannes systemet til en tidligere dato 
    ·Hvordan at øge omfanget på Windows Vista 
    ·Spoolsv.exe Fjernelse 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendanne operativsystemet til den oprindelige ko…
    ·Sådan Reparation en Audio Driver 
    ·Sådan Reparation Power Jack på en Dell Inspiron 1000 
    ·Microsoft Vista Internet Connection Problemer 
    ·Sådan deaktiveres SATA på DV6000 
    ·Sådan Detect registreringsfejl 
    ·Den bedste måde at ophæve mangfoldiggøre filer 
    ·Problemer Optagelse Live Video Streams 
    ·Hvordan vælger en god computer Brugernavn 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Gateway 450 Lap…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com