| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Sådan bruges flere Lokale harddiske på én computer
  Hvis din computer er mere end et par år gammel , chancerne er gode, at det er begyndt at løbe tør for plads på harddisken. Tilslutning af en anden (eller tredje ) harddisk til din computer kan øge din lagerplads og giver dig ekstra backup-muligheder så godt. Du kan bruge de ekstra interne eller eksterne harddiske til at sikkerhedskopiere filerne på din computer, dele filer med andre, eller bare give ekstra lagerplads til alle de dokumenter, du har brug for at gemme. Hvad du har brug
  Computer
  Harddisk
  Phillips - og flad -head skruetrækkere
  Computer brugervejledning
  USB-kabel
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Overvej at købe en ekstern harddisk i stedet for en intern , især hvis du er teknologisk udfordret. Installation af en intern harddisk kræver åbne din computer sag og arbejde med kabler og ledninger inde , mens du installerer et eksternt drev kræver lidt mere end at tilslutte et USB-kabel . Hvis du ønsker , kan du købe en intern harddisk , skal du tilslutte den til et eksternt drev bur samling og derefter stik, drevholder i en ledig USB -port på computeren.
  2

  Åbn tilfælde af din computer hvis du planlægger at installere en intern harddisk . Hvis din computer er designet til at sidde fladt , er udløseren for sagen sandsynligvis placeret på toppen. Hvis pc'en er designet til at sidde oprejst låsen er sandsynligvis på siden af ​​enheden. Du kan bruge en skruetrækker til at fjerne eventuelle skruer, der holder sagen på , og det er en god idé at konsultere din computers brugervejledning for de præcise case fjernelse procedurer --- de varierer fra producent til producent og model til model.

  3

  Find en flad , grå- farvet bånd når computeren sagen er åbent. Denne bånd er kendt som IDE kabel , og det bruges til at forbinde din cd-eller dvd-drev, samt din nuværende harddisk, til bundkortet på computeren. Når du har fundet denne IDE kabel , spore det tilbage til bundkortet og notere , hvor det stik i , og derefter spore det op til den eksisterende harddisk .
  4

  Kontrollér IDE-kabel for at se om der er et ubrugt forbindelse på det . Denne forbindelse vil være rektangulær og hvid farve . Tilslutningen på kablet vil matche tilslutningen på bagsiden af ​​din nye harddisk . Hvis der ikke er nogen ekstra tilslutning spore kablet tilbage til bundkortet og kigge efter en anden forbindelse sidder lige ved siden af ​​det --- det er den sekundære IDE-stik , og du kan bruge denne forbindelse til at tilslutte en anden harddisk .

  5

  Slut ekstra IDE-stik , hvis der er én , til den nye harddisk. Hvis der er ingen ekstra tilslutning , tilslutte en anden IDE-kabel til stikket på harddisken . Hvis du bruger en separat IDE -kabel, skal du slutte den anden ende til den sekundære IDE-stik på bundkortet.
  6

  Skub harddisken ind i en tom bås . Dette drev bay generelt ligger lige under den eksisterende harddisk eller cd-eller dvd -drevet. Når drevet er på plads, fastgør det med skruer til at sikre, at det ikke bevæger sig rundt. Den side af harddisken skal have to huller til at indsætte disse skruer .
  7

  Find strømkablet , og tilslut det til den nye harddisk. Strømkablet generelt er hvid i farven og har fire huller , der er designet til at passe over de fire stikben på bagsiden af ​​harddisken. For at se, hvad forbindelsen ser ud, bare se på en på din nuværende harddisk. Når du finder den forbindelse blot skubbe det til det nye drev.
  8

  Tænd for pc'en , og gør det muligt at anerkende den nye harddisk. Når du logger på din computer højreklik på "Denne computer " og vælg " Explore". Du bør se din nye hard opført drev , formentlig som " D: " eller " E: " . Drive

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Monitor Dell XPS 400 CPU Temperatur 
  ·Sådan Tjek Firewall Gør FrostWire Arbejde 
  ·Sådan Slå SSDP On 
  ·Hvordan finder man en Serial Key 
  ·Sådan Fjern USB Root Hub 
  ·Sådan bruges HyperTerminal at teste Eksternt modem 
  ·Sådan Fix Rundll fejl på min computer 
  ·Sådan Fortryd Recovery på en computer 
  ·Sådan genkender My Computer 
  ·Hvordan man laver en bærbar højttalere Louder i Vista…
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan laver Words større i Windows 7 
  ·Hvorfor ikke mus, tastatur & Monitor Tænd Når pc'en t…
  ·Sådan foretages fejlfinding af en X -Fi Platinum Lydko…
  ·Sådan Fix Langsom Computer Downloads 
  ·Hvordan gemmer jeg en fil til en e Drive 
  ·Sådan gendannes en Dell M140 
  ·Sådan Fix en Wininet.dll Fejl 
  ·Min e-mail vil ikke sende vedhæftede filer 
  ·Tastaturet og musen vil ikke arbejde på P6 
  ·Sådan gendannes partitioner på en Toshiba bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com