| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Tastaturet og musen vil ikke arbejde på P6
    Aktiver USB-tastaturer og mus i BIOS og operativsystem for at få dem til at fungere på en P6 (Pentium Pro-serien ) computer. Når du bruger et USB-tastatur eller mus på en P6 computer , er det ofte nødvendigt for dig at starte computeren med et standard PS /2 tastatur og ændre indstillinger i systemet BIOS før opstart med et USB- tastatur eller ved hjælp af et USB-mus . Windows kan også være nødvendigt at se et standard tastatur og mus , når det først støvler og derefter indlæse driverne til USB-enheder , før de kan fungere korrekt på en P6 computer . Instruktioner
    1

    Power ned P6 computeren og trække tastaturet og musen fra bagsiden af sagen . Kig efter bøjede ben , hvis du bruger en PS /2 tastatur og mus, eller undersøg for beskadigede kontakter Hvis du bruger en USB- tastatur og mus. Udskift tastatur eller mus , hvis beskadigede stik er fundet. Sæt tastaturet og musen igen og bruge dem igen. Simpelthen at fjerne og tilslutte tastaturet og musen , mens strømmen er slukket vil lejlighedsvist løse problemet uden yderligere trin.
    2

    Tryk på " Delete " eller " F10 " eller "F1 " eller " F2 ", når systemet først beføjelser til at indgå i systemet BIOS setup program. Den specifikke nøgle varierer efter bundkortet , men er normalt en af ​​disse fire , og er ofte vises på skærmen i løbet af de første par sekunder af startrækkefølgen . Der henvises til bundkortet brugervejledningen for yderligere muligheder for at indgå i BIOS-opsætningen , også kendt som CMOS setup. Hvis P6 -systemet træder i BIOS , betyder det, at hardwaren er at anerkende tastaturet.
    3

    Klik på den højre piletast på tastaturet, indtil ordet "Avanceret" er fremhævet, og derefter trykke på " Enter" for at få adgang til menuen "Avanceret" i systemet BIOS setup program. Kig efter den indstilling, der styrer USB-porten. Instruktioner varierer per computer. Aktiver USB-understøttelse på bundkortet , hvis det er deaktiveret , og aktivere USB-tastatur og mus støtte, hvis indstillingen er tilgængelig . Disse muligheder vil variere efter P6 bundkort i, hvad de hedder , og hvordan de er ændret , og du kan finde mere information i bundkortets manual eller på producentens websted. Gem indstillingerne og afslutte , så computeren til at genstarte normalt, og starte op i Windows. Test tastatur og mus, da dette ofte løser problemet.
    4

    Sæt USB-tastatur og mus med et PS /2 tastatur og mus. Boot P6 -systemet og indgå i systemet BIOS setup programmet ved at trykke på " F1 " eller " F2" under boot sekvensen. Brug tastaturet til at navigere gennem menuerne og aktivere USB support og støtte til en USB- tastatur og mus. Gem indstillingerne og afslut, og at systemet til at genstarte og starte normalt i Windows. Sæt USB- tastatur og mus ind i en port direkte på bagsiden af ​​maskinen , når Windows er indlæst, og installere de nødvendige drivere, da bedt om det. Sluk for computeren, og fjern PS /2 tastatur og mus, forlader USB-tastatur og mus tilsluttet. Genstart computeren, og test for tastatur og mus funktionalitet i Windows. Dette er ofte løser problemet , når andre forsøg mislykkes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er Vsmon.Exe spise min CPU-brug 
    ·Sådan nulstilles din TCP /IP Protocol Stack 
    ·Min laptop vil ikke forbinde til et ubeskyttet netværk…
    ·Computer fejlfinding Sites 
    ·Sådan forhindres Browser Hijacking 
    ·Sådan gendanne slettede Indskrive Indgange 
    ·Sådan Fix en WMI Korruption 
    ·Hvordan man laver en Bootable CD uden en diskette 
    ·Sådan afgøre, hvem der Hacking 
    ·PaperPort Twain Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter dine beskyttede WMA-filer til AAC 
    ·MS Projects Pro 2003 nedbrud i Vista 
    ·Sådan får du din Palm Pixi til Show Flash 
    ·Sådan Stop Billeder Fra strækker sig på Wide Compute…
    ·Sådan fjernes Enfocus PitStop 
    ·Polycom Viewstation FX Fejlfinding 
    ·Sådan fjernes Skærmkort 
    ·Sådan Load Windows XP fra en cd 
    ·Sådan genåbne en DOS vindue 
    ·Sådan Evaluer PC Performance 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com