| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Printertromlen Definition
  Laserprintere plejede at være sjældne i kontoret og endnu sjældnere i hjemmet . Men i dag har laserprintere , både monokrom og farve , bliver rimeligt prissat nok til både erhvervslivet og personlig brug . Et af de vigtigste komponenter i en laserprinter er tromlen , der overfører det ønskede billede på papiret gennem en række negative og positive elektriske ladninger . Historie

  I 1980'erne en revolution i udskrivningen med den første inkjet printer. Denne printer erstattede klodset , ofte vanskeligt at læse matrixprinter med hurtigere printere, leverede blæk gennem bittesmå dyser på papiret . Men i 1990'erne slap laserprinteren på scenen og blev hurtigt centrum for kontoret udskrivning. Den laserprinter er hurtigere , renere og selvom det har en højere initial pris, meget billigere at køre end en inkjet-printer , især ved udskrivning krav er høje. Tromlen , som leverer dine billeder eller tekst på papiret , er et væsentligt element i enhver laserprinter.
  Dele

  tromme, en elektrostatisk ladede cylinder hvorpå print billedet "skrevet " af en laser, er kun en del af en laserprinter . Printeren består af papirbakker , en laser forsamlingen, tromle, overførsel kit, fuseren, udledning lampe , tonerpatroner og et netværk af valser til at passere papiret langs dens vej gennem printeren. Fordi tromlens levetid er målt ved hver rotation , hver gang printeren tændes, kalibrerer eller udskriver et nyt job, tromlen mister lidt nytte. I gennemsnit har brug tromlen skal udskiftes hver 6.000 til 8.000 udskrevne sider .
  Drum

  I det væsentlige, at tromlen er en positivt ladet cylinder at overførsler et billede eller en tekst på et stykke papir, der passerer under den. Når du har oprettet dit design eller skriftlige din rapport , du sender dit dokument til printeren. En laser forsamling opkræver tromlen negativt , men kun i de områder , hvor din tekst eller billeder vil blive vist . De negativt ladede områder på tromlen derefter tiltrække toneren i form af , hvad der menes at blive udskrevet . Som papiret passerer under tromlen på rullekonstruktionen , er det også negativt ladet . Toner "springer" af tromlen , og på papiret i nøjagtig samme form . Hvis dit dokument er gennem udskrivning , udledning lampe "sletter " den tromme ved at give den en positiv ladning . Tromlen er derefter klar til at blive "skrevet på " igen fra laseren .
  Udskiftning

  behovet for at erstatte en laserprinter tromle afhænger af flere ting , men primært om din printer er monokromt ( kun sort) eller farve. For monokrome printere er tromlen del af tonerpatron, og vil blive erstattet hver gang du udskifter den sorte tonerpatron . Til farvelaserprintere er tromlen en separat komponent , og bliver nødt til at blive erstattet , afhængigt af hvor mange sider du udskriver , og forholdet mellem sorte kun farvesider . Ifølge HP 8500 Color LaserJet manual, for eksempel , vil tromlen ikke skal udskiftes før 20.000 sort -only sider eller 6.000 farvesider udskrives. Drum liv forkortes ved at gøre mange korte udskriftsjob i stedet for store mængder af det samme udskrivningsjob.
  Forholdsregler

  Fordi tromlen er følsomme over for lys , være meget forsigtige når du håndterer det. Aldrig udsættes for direkte sollys eller stærkt indendørs lys. Når du fjerner en tromle til vedligeholdelse årsager eller for at fjerne fastsiddende papir , skal du sørge for at røre kun håndtaget. Åbn aldrig beskyttende lukker eller røre nogen af sensorerne eller andre dele af tromlen. Gem emballagen tromlen kom i og bruge den til at beskytte tromlen når ud af printeren.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Step-by -Step Anvendelse af en startdiskette 
  ·Sådan Set en dynamisk hjemmeside Som Desktop Wallpaper…
  ·Sådan Fix Vundo 
  ·Sådan Fjern registreringsfejl fra min computer Online 
  ·Windows Firewall slukker ikke 
  ·Sådan at starte fra en Dell Latitude Recovery CD 
  ·Sådan gendannes data fra en Hard Drive Manglende 
  ·Sådan installeres en SMBus Controller 
  ·Palm 5 Virus 
  ·Sådan slettes Spor af Installerede programmer 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan jeg befri Little Red X i hjørnet Box of Games 
  ·Sådan formateres en 2GB SD Card for kameraer 
  ·Sådan Slet ikke Startup Poster i Msconfig i Vista 
  ·Sådan Fremskynde computerens IncrediMail Install 
  ·Sådan fjernes og geninstalleres Microsoft ACPI - Compl…
  ·Sådan køres Systemgendannelse Hvis computeren ikke vi…
  ·Fejlfinding en eMachine Laptop 
  ·Sådan Boost din højhastigheds internetforbindelse til…
  ·Sådan deaktiveres Scriptfejl 
  ·Sådan Set Up port triggering til World of Warcraft 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com