| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Step-by -Step Anvendelse af en startdiskette
    En boot disk er en særligt værktøj cd, der kan komme i handy i tilfælde din Windows-operativsystemet svigter. Dette kan komme i form af en computer, der nægter at starte korrekt, eller en virus, der har ødelagt en nøglefil , som ellers ville hjælpe med at køre Windows på din maskine. Din Windows installations-cd fordobler som en boot disk , men hvis computeren blev leveret med Windows forudinstallerede chancerne er producenten omfattede en boot disk eller opsving disk , separat som godt. Sæt BIOS at starte fra cd

    Den første ting at gøre, hvis du ønsker at bruge en boot disk til at gendanne eller genoprette Windows er at kontrollere, at computeren forstår at starte op fra cd'en . Under normale forhold ville computeren tændes og straks få adgang til harddisken , ved hjælp af filer installeret af Windows til at udføre den boot-up proces. Men i et systemnedbrud , der kræver brug af en boot disk , kan den harddisk bliver ulæselige , eller de omtalte filer korrupt. Så for at bruge boot disk , skal du først ændre boot -up sekvensen så i stedet for at læse filer off harddisken , computeren går lige til cd- drev og læser hvad disk er derinde , i dette tilfælde boot disk . Du kan ændre disse boot - up indstillinger i computerens BIOS-indstillinger . Genstart computeren , og på det første skærmbillede , der vises , vil være et budskab , der siger " Tryk F. .. for at indtaste indstillingerne. " Dette er normalt F1 eller F2 afhængigt af producenten af computeren . Du vil gerne trykke der svarer F knap. Gør det hurtigt, da den tid, du har , før boot processen fortsætter er ret kort . Hvis du går glip af det , kan du altid genstarte og prøve igen. Når du indtaster de indstillinger, du vil se en ret simpel skærm med flere muligheder , som du kan skifte mellem ved hjælp af piletasterne . Dette er den BIOS, og hvor hovedparten af ​​de komplekse boot -up og hardware indstillinger er fundet. Startrækkefølgen kan normalt findes under en menu mærket "Avancerede startindstillinger " eller "Boot sekvens . " Hver BIOS er forskellige, så du kan have til at rulle igennem, før du finder det. Når du gør det, du har brug for at ændre den cd-rom for at være den første i rækken listen. Du plejer at gøre dette ved at fremhæve enheden på listen og derefter bruge "+" eller "-" -tasten for at flytte den op og ned på listen. Flyt "CD -ROM" til toppen af ​​listen , og tryk på F10 for at gemme indstillingerne og afslutte.
    Access Boot Disk

    Når du har ændret startrækkefølgen kan du få computeren til at starte op ved hjælp af boot disk som den primære kilde til boot-up filer. Power computeren ned , og indsæt disken i cd-drevet . Nu strøm til computeren tilbage op og da BIOS-indstillingerne blev ændret , vil systemet automatisk læse boot disk først. Dette vil medføre, at boot disk menuen vises på skærmen. For Windows boot disk vil dette være et sæt af muligheder for, hvordan du ønsker at fortsætte .
    Reparere problemet

    Du kan nu vælge at formatere computer og geninstallere Windows , hvilket vil udslette harddisken rent og starte forfra med en frisk operativsystem installation. Vær dog opmærksom på , at omformatere harddisken for en frisk Windows geninstallation vil slette alle indholdet af din computer. Vær sikker på at du sikkerhedskopiere alle vigtige filer og data , før du vælger denne mulighed, eller du vil tabe og være i stand til at inddrive alle data , filer og andre ting , du har gemt på din harddisk .

    Eller du kan bruge genoprettelseskonsollen til at diagnosticere og løse et bestemt problem. Genoprettelseskonsol er hovedsageligt en bare-bone version af Windows , der vil køre , selv når din faktiske computer vil ikke. Det bruger kommandolinjeparametrene instruktioner, som du kan skrive i at ændre filer og ændre visse systemindstillinger.

    Kør genoprettelseskonsollen til at finde og derefter reparere eller slette filer eller indstillinger, der kan være årsag til problemer. Du kan også bruge reparation nytte at gendanne alle filer, der kræves under boot -up. Dette kommer i handy , hvis boot -up -filer var blevet korrupte, holder Windows i at starte korrekt. Reparationen nytte vil erstatte de korrupte filer med rene arbejdsforhold kopier , så din computer til at fungere som normalt igen. Vælg den indstilling, du har brug for , og fortsætte gennem walk- through til at reparere eller gendanne indstillinger og filer , eller at re-installere Windows.
    Nulstil Boot Sequence

    Når computer er i drift igen, vil du nødt til at gendanne startrækkefølgen til sin normale indstillinger. I modsat fald vil holde computeren i at få adgang til harddisken for at starte Windows normalt, og det vil i stedet at forsøge at starte fra cd'en . Du kan ændre rækkefølgen , ligesom du gjorde før , denne gang flytter " HDD" op til toppen af listen i BIOS og gemme disse indstillinger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Digstream.exe 
    ·Hvordan du tjekker dine favoritter i Windows Stifinder 
    ·Sådan Genstart My Toshiba Laptop 
    ·Sådan Defrag Fra DOS-prompt 
    ·Sådan vises Hotkeys 
    ·Sådan Defrag Spejlet Drives 
    ·Sådan Genetablér en systemgendannelse Efter en trojan…
    ·Sådan helt at fjerne Adobe CS3 fra Vista 
    ·Hvad er årsagerne til en computer langsommere 
    ·Hvordan definerer jeg en Video Adapter i Windows XP på…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tjekke min Internetforbindelser 
    ·Hvad er iexplore.exe 
    ·Sådan Lås Microsoft Office 2007 guiden Aktivering Bek…
    ·Sådan Fix en halvtosset LCD Display 
    ·Hvordan at tage et foto af en side på skærm 
    ·Sådan Fix Active X Controls 
    ·Sådan Konverter RAX til WMA for Free 
    ·DIY : SMD Lodning 
    ·Sådan pakkes SDS filer 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Toshiba Satelli…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com