| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
    Sådan Gør Mig computer arbejde hurtigere
    Denne artikel vil anbefale logiske skridt til at forbedre ydelsen på din computer , uanset om du kører Microsoft Windows, Mac OS X , eller endda Unix /Linux som operativsystem . Hvis du går om hver af de trin, vil du nemt spare $ 75 til $ 200 , som du ville have betalt en computer tekniker til at håndtere det for dig. Instruktioner
    1

    Bestem mærke og model på din computer. Alle computerproducenter indlæg oplysninger og filer online, som kan bruges til at løse problemer eller forbedre ydeevnen. Du skal også vide, hvilken version af operativsystemet , du har installeret. For eksempel er der betydelige forskelle mellem Windows XP Professional versus Windows Vista Home Edition. Du skal også finde, hvad hardware er installeret på din computer. På et minimum , bør du vide, hvad slags processor, mængden og typen af ​​hukommelse, harddisk type og kapacitet , og videokort du har installeret på din computer.

    Pc'er, der kører en version af Microsoft Windows , skal du gå til computeren egenskaber. Du vil være i stand til at finde oplysninger om operativsystemets version , processorhastighed , hukommelse og andre relaterede oplysninger. For de fleste Mac-computere , gå til Apple- menuen og vælg " Om denne Mac ". Dette vil fortælle dig den version , processor og hukommelse. Klik på "Mere info "-knappen for at få yderligere oplysninger.
    2

    Anvend opdatering af operativsystemet . Microsoft og Apple begge konstant frigive opdateringer til deres operativsystemer. Det er derfor, det er vigtigt at have adgang til Internettet . Mens du kan hente opdateringer til et flashdrev eller anden mobil lagringsenhed og derefter installere dem på computeren , er det betydeligt lettere at få adgang til internettet fra den computer, du arbejder på. Disse opdateringer vil forbedre ydeevnen og sikkerheden .

    Windows skal du klikke på "Start " og derefter " Alle programmer" og derefter vælge " Windows Update" . For Mac, skal du klikke på Apple- menuen og vælge " Software Update" . Følg instruktionerne .
    3

    Installere og opdatere anti -virus software. Anti- virus er en af ​​dine vigtigste forsvar mod sikkerhedsbrud , som ofte påvirker udførelsen af ​​en computer. Når du har anti-virus installeret og op til dato, udføre en fuld system scanning. Forstå , at afhængig af mængden af ​​data på din computer , kan det tage et par timer .
    4

    Installer og opdater anti-spyware/adware software. Mens de fleste spyware /adware ubudne gæster ikke er så skadeligt som vira, de reducere din computers ydeevne . Når din anti -spyware program er installeret og opdateret , udføre en fuld system scanning. Igen, være forberedt til dette at tage op til et par timer.
    5.

    Igangsætte diskdefragmentering . Hver computer, der kører stort set ethvert operativsystem står over for spørgsmålet om disk fragmentering . Ideelt når en computer læste og skrev data til en harddisk , ville det kun brug for én pass på harddisken til at gøre det . Hvad diskdefragmentering gør, er reorganisere hvordan data er gemt på harddisken , så din computer tager mindre tid til at finde og hente information. Som med de andre trin , der er nævnt ovenfor , kan diskdefragmentering tage et stykke tid .
    6

    Efter gennemgår de forrige trin , kan du opleve , at din computer bare ikke har nok hardware ressourcer . Hvis du kan lide at spille spil, der er video -intensive, kan dit grafikkort ikke har en hurtig nok processor eller nok dedikeret video memory . Afhængigt af dit operativsystem , kan du ikke har nok RAM, eller fysisk hukommelse. Hvis du har mindre end 2 GB RAM , chancerne er gode , at du ikke har nok hukommelse til at køre din computer hurtigt. Harddisk plads er også et problem med hensyn til ydeevne . Ikke alene er hastigheden af ​​dataoverførsel til og fra harddisken et problem , og så er mængden af ​​ledig diskplads. Anbefalinger spænder fra 100MB til 500MB i fri fysisk diskplads.
    P Hvis du bestemme, at computerens hardware skal opgraderes , kan du overveje at købe og gøre det selv , eller finde en velrenommeret butik eller IT professionel til at hjælpe dig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan justeres proceslinjeknapper 
    ·Sådan gendannes en Microsoft Windows XP Login 
    ·Hvordan jeg Opdater My kabelmodem 
    ·Sådan Skjul Headers 
    ·Sådan Deaktiver Touchpad på en Lenovo S10 
    ·Sådan ændres Boot Order på Boot Screen 
    ·Sådan Tænd din Screen Saver manuelt 
    ·Sådan genkender Min computer specifikationer 
    ·Sådan fjernes Unwise.exe 
    ·Sådan Maksimer et vindue skærmen 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af ANV 
    ·Hvordan at rengøre og fremskynde en harddisk 
    ·Hvorfor skal jeg have en lille Square , der følger Aro…
    ·W32 trojanske Removal Tools 
    ·Sådan Load software på en maskine med ingen optiske d…
    ·Hvordan vil tillade adgang til My Desktop 
    ·Sådan Konverter LVP lydfiler 
    ·Sådan Find din forbindelse hastighed i Vista Dial -Up 
    ·Hvad er en kørselsfejl 
    ·Sådan Fix en langsom Shutdown i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com