| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> PC Support >> Content
  Fem nemme måder at Fremskynde din computer
  En tid kommer altid , når en computer simpelthen ikke køre så hurtigt som det plejede at . Uden ordentlig vedligeholdelse , langsom daglige computer aktiviteter ned og blive mere af en opgave , end de er værd. Som tiden går , programmer bliver mere krævende og computere tendens til at ophobe en massiv mængde af unødvendige filer og software. Alt dette i sidste ende moser computeren ned . Men du kan nemt forbedre og vedligeholde din computers ydeevne uden at bruge nogen stor sum penge. 1. . Fjerne unødvendige filer og programmer

  Over tid , en masse filer vil sandsynligvis hober sig op på din computers harddisk uden din viden. Det er fordi det generelt sker " bag- kulisserne ". Dette build -up kan i sidste ende medføre computere til at bremse ned, medmindre du styre den korrekt.

  Fleste af disse unødvendige filer kommer i form af midlertidige filer. Midlertidige internetfiler og cookies downloade til din harddisk, mens du surfer på internettet. De gemmer website information og gøre gennemkører nettet mere effektiv. Andre programmer kan skabe andre typer af midlertidige filer til at støtte i deres præstationer. Midlertidige filer er generelt nyttige til specifikke formål , men for mange af dem kan hæmme en computers ydeevne. Ingen af ​​disse filer er nødvendige, selv om. Du kan trygt fjerne dem uden at bekymre dig .

  Windows tilbyder et hjælpeprogram kaldet " Diskoprydning " under Systemværktøjer i menuen Start . Diskoprydning scanner et bestemt drev til filer, der kan fjernes , og giver dig mulighed for at vælge og vrage som i sidste ende slettet. Andre software til rådighed som gratis downloads udfører lignende opgaver , men med flere muligheder for tilpasning .

  Glem ikke at tømme papirkurven efter sletning af en fil . De fleste filer går til papirkurven midlertidigt efter at være blevet slettet.

  En anden væsentlig medvirkende faktor til computer afmatning er opbygningen af programmer , ifølge Laserchips.com . Afinstallere programmer , du ikke længere brug for at holde din computer op til hastighed.
  2. . Defragmenter din harddisk

  filer på en computers harddisk kan fragment over tid. Det betyder, at de bliver mere spredt ud og kræver flere ressourcer fra computeren til sporing og stykke sammen . Af denne grund , kan din computer bruger længere tid adgang til de data.

  Windows tilbyder et andet værktøj kaldet " Diskdefragmentering ", fandt også under Systemværktøjer i menuen Start . Disk Defragmenter søger efter og organiserer alle fragmenterede filer . Defragmentering dem vil forbedre disse filer svar tid.

  Microsoft foreslår defragmentering månedligt. De har også råde til at køre Diskdefragmentering , hvis du installerer nye programmer eller tilføje store filer , eller hvis mindre end 15 procent af drevets plads er gratis.
  3. . Beskyt din computer

  Vira, spyware, trojanske heste , malware og lignende medføre nogle af de største bekymringer for computer ejere . Ikke alene kan de ændre din web - browsing oplevelse med pop- up-reklamer og kompromittere din personlige sikkerhed , kan de også påvirke din computers ydeevne på en grundlæggende plan.

  Sørg for at du har en anti -virus program installeret på din computer. Nogle af de mere populære programmer arbejde på et abonnement og koster penge at holde funktionelle og tidssvarende. Men du kan finde lige så levedygtig, for ikke at nævne gratis alternativer derude på internettet.
  4. . Ryd Opstart Programmer

  Nogle programmer er indstillet til at starte , når computeren beføjelser . Dette kan dræne ressourcer, andre opgaver kunne udnytte , især hvis disse programmer kører i baggrunden, når du ikke bruger dem. Hvis en start -up program ikke er nødvendig, kan du ønsker at deaktivere den. Du kan finde nogle af disse programmer på proceslinjen. Indstillinger eller Indstillinger menu for hvert program har en mulighed for at slå den til eller fra ved opstart .
  5. . Opgradere din hukommelse
  p Hvis intet af ovenstående løser computerens hastighed spørgsmål , kan det være tid til at opdatere sin hardware. Som programmer fortsætter med at udvikle sig og blive mere indviklet , computere har brug for at have den rå magt til at holde op , og opfylder kravene. Du kan få brug kun en simpel opgradering, der ikke koster meget på alle. Eller det kunne være dyrere , afhængigt af dit system og tilgængelige opgraderinger.

  En af de mest omkostningseffektive køb af hardware til performance er RAM eller random access memory . RAM hjælper til magten og flytte processer sammen . Mere af det kan som regel forbedre en computers ydeevne med trængende programmer, især når multitasking. Forskellige computere kan have varierende mængder og kombinationer af RAM. Tjek dit system kompatibilitet , før du køber nogen ekstra hardware.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Adobe Acrobat kan ikke lukkes 
  ·Sådan Slut en ekstern harddisk til 2 computere 
  ·Sådan kopieres data fra en diskette til en USB-drev 
  ·Sådan ændres Logon Wallpaper i XP 
  ·Sådan tilføjes en computer Search til Windows Vista T…
  ·Sådan Hook Up internettet fra en router til en bærbar…
  ·ADS Instant HDTV PCI Driver vil ikke installere 
  ·Sådan Reload Vista Fra en gendannelsespartition på en…
  ·Linux-baserede Data Recovery Tools 
  ·Sådan Set Up en Domain Controller 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvad er meningen med Socket Error 11001 
  ·Sådan Konverter en MP3 til AMV 
  ·Sådan Fix en computer program , der ikke svarer 
  ·Sådan Set Microsoft Picture Viewer Som Standard 
  ·Instruktioner til Lave SmitFraud 
  ·Hvad er årsagen Computers til at tage lang tid at star…
  ·Sådan køres CWCheat for ISO Games 
  ·Sådan Indtast Recovery til HP Pavilion dv6000 
  ·Hvordan at slippe af Nero Scout 
  ·Sådan installeres en Web Camera Uden en cd 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com