| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Kompatibilitet Problem Med Quicken Rental Property Manager 2010 & Windows 7
    Den Quicken Rental Property Manager er personlig finansiere -management software, der er kompatibelt med Windows 7, så du bør ikke have problemer med kompatibilitet mellem de to. Den virkelige bekymring er kompatibilitet mellem Quicken 2010 og og filer oprettet med ældre versioner af Quicken . Hvis du vil opgradere, for eksempel, kan du ikke være i stand til at anvende data oprettet med ældre software . En løsning er at konvertere data . Når du gør dette, selvom filerne er ikke længere er forenelig med tidligere versioner af Quicken . Quicken Kompatibilitet

    Den nemmeste løsning er at gå tilbage til at bruge den version af Quicken , der oprindeligt blev brugt til at oprette filerne. Selv om dette korrigerer problemer med kompatibilitet , mister du ud på de opdateringer , der kommer med den nyere version . Endvidere forhindrer Quicken s Ophør Policy dig fra at bruge online-tjenester såsom live support og online regningen løn , hvis du fortsætter med at bruge ældre produkter . Hver ny version af Quicken er designet til at være kompatible med systemer forventes at blive fundet på nye computere. Derfor kan spørgsmål mellem Quicken og Windows 7 fastsættes ved at opgradere til et endnu nyere udgivelse, såsom Quicken 2011 eller 2012.
    Overførsel af data
    p Hvis du har planer om stikning med Quicken Rental Property manager 2010 , skal du konvertere dine data for at gøre det kompatibelt . Når du installerer Quicken for første gang , det konverterer den sidste fil , du har arbejdet med automatisk. At finde yderligere Quicken filer , åbne programmet og klikke på "File " efterfulgt af " Find Quicken Files ". Indtast navnet på filen, eller indtaste en del af det, ved hjælp af en stjerne i stedet for de manglende tegn. Brug Look I felt til at fortælle Quicken hvor at søge og "Søg" for at begynde. Når du har fundet dine filer , klik på " File ", " File Import ", og navigere til den mappe, der indeholder de gamle data .
    Administrator Access

    en fejlmeddelelse , mens åbne eller installere Quicken betyder, at du sandsynligvis logget på med en standard -konto. Standard konti har begrænset adgang og er ikke kompatible med Quicken på Windows 7 og Vista-computere . Dette skyldes, at en administrator konto har de tilladelser , der er nødvendige for at tillade ændring af systemfiler. Klik på knappen Start i Windows . Vælg "Control Panel" og klik på " Tilføj eller fjern brugerkonti " for at se, om ordet "Administrator " vises ved siden af ​​dit navn. Logge af og logge på som administrator for at fortsætte.
    Kompatibilitetstilstand
    p Hvis du modtager en " Quicken understøtter ikke Kør som administrator " fejl , nogen aktiveret kompatibilitetstilstand , sandsynligvis i et forsøg på at få adgang til programmet på en standard brugerkonto. Quicken vil ikke køre , indtil den deaktiveres . Højreklik Quicken fra skrivebordet og klik på " Egenskaber". Når du klikker på fanen Kompatibilitet , du vil se " Skift indstillinger for alle brugere. " Klik på den og fjerne enhver afkrydsning rådighed for at deaktivere fejlmeddelelsen.
    Clean installation

    Din kompatibilitet spørgsmål kan blot være resultatet af en dårlig installation. Selvom du kan afinstallere og geninstallere Quicken fra Kontrolpanel , betyder det ikke fjerne alle de filer relateret til softwaren. Lav en kopi af dine Quicken data først ved at gå til "Filer

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en USB Boot Disk 
    ·Sådan ser en computer på TV trådløst 
    ·Hvorfor har min computer Say No Audio Device 
    ·Mine Tarantula tastaturdrivere ikke arbejder 
    ·Sådan får du adgang Gendan Option på Drive af en Del…
    ·Sådan Bypass Blocks på RuneScape 
    ·Sådan Stop Agent.exe 
    ·Kan du bruge en IBM tastaturet på en Mac-computer 
    ·Hvorledes kan man løse hal.dll , NTLDR og mange boot f…
    ·Sådan installeres en Win XP Audio Driver på en Compaq…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Arctic Ceramic Thermal Grease 
    ·Jeg kan ikke forbindelse til MKS med VMWare 
    ·Hvordan man løser et certifikat Fejl 
    ·Den bedste måde at overføre data fra en pc til en and…
    ·Sådan Konverter WMA til ACC 
    ·Sådan konfigureres Imac internetforbindelser 
    ·Sådan får Credits på Madden Evolution 
    ·Sådan øge størrelsen af ​​min D Drive 
    ·Sådan fjernes en W32 Tidserv 
    ·Sådan fjernes en computer skrue med en Skåret chef 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com