| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Desktop Performance Tuning Tips
  I 2011 afslørede en undersøgelse foretaget af Crucial.com at 25 procent af computerbrugere anser langsomme hastigheder at være deres mest irriterende computer problem . Interessant, deltagerne i undersøgelsen foretrak genstart, kører en virusscanning eller komprimere deres filer over at købe en ny maskine. For dem, der deler det synspunkt , der kommer i Windows -operativsystemet med ansøgninger specielt designet til at hjælpe med at få mest muligt ud af en PC uden at opgradere sin hardware. Windows Update

  Windows Update downloader og installerer Microsoft patches designet til at løse sikkerhedsproblemer eller andre fejl , samt øge hastigheden på visse applikationer. Dette værktøj kan du også hente de nyeste drivere - filer som OS der skal ordentligt kommunikere med enheder, såsom et grafikkort eller Ethernet-kort . Du kan aktivere automatiske downloads og installation af patches og drivere ved at klikke på "Windows Update" i Start-menuen og vælge "Slå automatiske opdateringer til eller fra " link.
  Task Manager

  Windows Task Manager viser kritisk, når det kommer til at identificere og løse problemer med ydeevnen , og dens ydeevne fane indeholder to realtids grafer af computerens vigtigste ressourcer : den centrale regneenhed og random-access memory forbrug. Hvis graferne afslører CPU eller RAM forbrug konsekvent nærheden af ​​eller på 100 procent , kan din computer mangler regnekraft eller hukommelse, der kræves for at køre de programmer aktuelt åbne .

  Fanen Processer , der viser mængden af ​​CPU-kraft og hukommelse, der bruges af de enkelte programmer , kan du afslutte en proces ved at klikke på dens navn og vælge " End opgave. " afslutning en ansøgning på denne måde er ikke uden risiko , men fordi du kan miste gemte fremskridt og /eller andre programmer, der afhængige af det kunne gå ned. Flere Windows kerneprocesser , såsom " winlogon.exe " eller " dwm.exe " bør aldrig skal afskediges, når de er i tvivl om , forskning et program, før afslutning eller slette det. Du kan starte Jobliste ved at højreklikke på proceslinjen i Windows og vælge det ved navn .
  Msconfig

  Blandt andre funktioner , af værktøjet Msconfig lader du bestemme de programmer din computer skal starte ved opstart. For at åbne dette hjælpeprogram , skal du klikke på "Start" -ikonet, skriv " msconfig " i søgefeltet, og vælg " Msconfig " link. Dette værktøj er Startup faneblad indeholder en liste over programmer , der har tilføjet sig til opstart listen. Du kan blive overrasket over, hvor mange synes der , selvom du sjældent bruger dem instant- messaging applikationer og telefon og kamera ledere er særligt skyldige i overusing denne Windows-funktion

  Mens nogle programmer har en legitim grund til at køre. konstant i baggrunden, kan en lang liste af kørende programmer grad bremse dit system. Du kan fjerne programmer fra listen ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ved siden af ​​dem og genstarte din computer, men fjerner et program designet til at interagere med nogle af din hardware, såsom et kamera eller printer manager, kan forhindre dig i at bruge nogle af de tilknyttede enhedens funktioner , indtil du manuelt starte applikationen.
  Performance Index

  Windows Experience Index , der findes i Kontrolpanel under "Performance oplysninger om og værktøjer ", tildeler en tal, der repræsenterer din computers evne til at køre avancerede visuelle Windows-funktioner , med 1,0 som den laveste score og 7,9 det højeste. Hvis du vil tildele en score på computeren, EI værktøj bruger en test rutine, vurderer flere centrale komponenter i computeren , såsom mængden af ​​hukommelse og hastigheden af ​​dit grafikkort. Hvis du vil køre test rutine, skal du vælge " Re -run denne vurdering " linket i bunden af ​​Windows Experience Index vinduet og vente på, at testen er færdig. Et vindue vises med forslag af funktioner til at slukke for at forbedre din computers ydeevne, hvis det er nødvendigt .
  Logbog

  Logbog sporer vigtige Windows handlinger, der kan afsløre kilden til din computers afmatning. Microsoft forklarer, at " begivenheder " er " programmer, der ikke starter som forventet , eller opdateringer, der er hentet automatisk ", og omfatter emner vedrørende sikkerhed og selve operativsystemet . Du kan finde dette værktøj i Kontrolpanel ved at klikke på "System og sikkerhed" og "Administrative Tools" før dobbeltklikke på "Event Viewer ". Dette værktøj indeholder en række kategorier og hændelseslogs med underkategorier indlejret under dem , så det tager nogle indsats for at finde, hvad du har brug for. Under programmer og tjenester Logs , kan du gennemgå en liste over fejl begivenheder dobbeltklikke på den ene afslører en beskrivelse af, hvad der skete. Mange begivenhed beskrivelser også indeholde en " Hændelseslog Online Help" linket for at lette fejlfinding.
  Diskoprydning

  Computeren bruger sin harddisk til opbevaring af dokumenter, film og andet statisk indhold , mens åbne programmer typisk beskæftiger RAM-moduler , eller pinde , inde i computeren til at gemme midlertidige filer. Hvis et program har brug for mere plads end de moduler har til rådighed , kan det få adgang til din harddisk til at gemme midlertidige data . Over tid, kan din harddisk akkumulere unødvendige indhold fra midlertidige Internet filer til downloadede programmer . Værktøjet Diskoprydning sletter dem fra din maskine sikkert. Find den ved at skrive " Diskoprydning " i Start- menuen søgefeltet og trykke på " Enter "-tasten , og vælg derefter de typer virkelig unødvendige filer, du ønsker at slette fra dit system ved at aktivere afkrydsningsfelterne ud for dem, før du klikker på " ; . OK "
  Diskdefragmentering

  Når din computer sletter en fil, sletter kun de harddisk sektorer, der indeholdt den pågældende fil , hvilket efterlader et hul mellem gemt før den slettede fil og den opbevares efter det. Over tid, begynder din harddisk partitioner til at ligne schweizerost , og når du gemmer nye filer , skal din computer dele filer i mindre bidder for at passe dem ind i de tilgængelige huller. Henter dem filfragmenter kan dramatisk reducere din computers ydeevne , men Windows ' Diskdefragmentering reorganiserer fragmenter , hvilket gør det nemmere for din computer til at hente og lagre oplysninger . Du kan starte det fra " System Tools " mappe inde i afsnittet "Tilbehør" i menuen Start .
  Registry Cleaners

  Windows registreringsdatabasen indeholder en liste over centrale indstillinger for dit operativsystem og tredjeparts applikationer . Afinstalleret programmer kan efterlade nogle af deres data bag , hvilket fører til en rodet og ineffektivt register , som bremser din computer. Microsoft understøtter ikke længere sin registreringsdatabasen renere for Windows , men du kan bruge en af ​​flere tilgængelige tredjeparts værktøjer til at rense registreringsdatabasen. CNET Download.com hjemmeside anbefaler WinASO Registry Optimizer , Advanced SystemCare Free eller CCleaner , som alle er gratis. Overførsel af et betroet og undersøgt produkt er afgørende , fordi malware forklædt som en renere kan skabe ravage med dit system .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Test Hukommelse til fejl 
  ·Sådan Løse Computer Reparation Problemer 
  ·Menuen Start Vil ikke bo , når der klikkes 
  ·Sådan foretages fejlfinding af en computers harddisk 
  ·Sådan gendannes en Dell Utility Partition 
  ·Sådan foretages fejlfinding Hukommelse 
  ·Sådan gendannes Software Med Blinkende Blue Screen ved…
  ·Sådan gendanne slettede registreringsdatabasefilerne 
  ·Min Dell Laptop vil ikke starte op , mens tilsluttet 
  ·Sådan gendannes dit system, når Windows kan ikke star…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan fjernes Acronis MBR 
  ·Forskellige typer af cd-drev 
  ·Sådan konfigureres My Internet Settings så jeg kan se…
  ·Sådan slette harddisken på Windows XP Pro Home Editio…
  ·Sådan nulstilles en ThinkPad 
  ·Sådan forhindres Autoplay i Vista 
  ·Sådan fjernes Mulig Otorun2 Virus 
  ·Sådan Print White Ink på sort papir 
  ·Sådan Skift lokal User Account Password 
  ·Sådan Stop c0000135 User32.dll 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com