| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Asus Chipset Fan larmer
    Den " chipset " i din Asus computer refererer til den central processing unit (CPU) er installeret på dit bundkort , der fungerer som hjernen i computeren . Installeret meget nær dette vigtige chip er en ventilator og heatsink , som hjælper med at holde den komponent cool som det fungerer. Disse fans normalt tænde og slukke efter behov for at holde indre temperaturer lav, men hvis du hører usædvanlig støj fra enheden , kan det være et tegn på et større problem . Normal Noise

    Under normale operationelle procedurer , vil din fan tændes periodisk at udlufte varme genereret af dit Asus system. Komponenten vil tilpasse sin hastighed for at imødegå den varme, det registrerer og mere varme til stede, hurtigere og højere - blæseren vil spin . Perioder med kraftig ventilator aktivitet ikke anledning til bekymring , men hvis blæseren kører højlydt i lange perioder , kan det indikere tilstedeværelsen af ​​en anden sag.
    Overophedning

    Den mest almindelige årsag til en støjende ventilator er overophedet . Hvis temperaturen inde i din Asus computer klatrer for højt , kan det forårsage fysisk skade på sarte interne komponenter. Din installerede fan vil køre så hurtigt og så ofte, som den anser for nødvendige for at forsøge at udlufte varmen , men hvis mere varme end der kan fjernes , vil systemet blive overophedet . Sørg for at alle lufthuller er blokeringen for at tillade køligere luft at komme ind i systemet , og varmen forsvinder.
    Dirty Interior

    Airborne snavs i form af støv , hår og fnug indtaste din Asus computer og bosætte sig på de forskellige komponenter indeni, herunder din ventilator og heatsink . Hvis for tykt et lag akkumuleres inde i systemet , kan det danne et lag af isolering på de forskellige komponenter og forhindre varme, de genererer fra udluftning korrekt . En snavset ventilator og heatsink er ikke så effektive til at fjerne varme som ren enheder , yderligere opmuntrende overophedning . Rengør regelmæssigt computerens indvendige dele, især ventilator og heatsink , med dåse luft eller en blød, ren klud til at fremme korrekt afkøling procedurer.
    Tørrede kølepasta

    Derudover til ventilator og heatsink , er din CPU dækket med et lag af kølepasta . Denne pasta , også kendt som forbindelse eller fedt , hjælper til at trække varme fra chippen væk og videregive det til heatsink og blæser for korrekt varmeafledning . Over tid denne pasta kan tørre ud , hvilket reducerer dets køleeffekt . Erstat denne pasta, findes i de fleste elektronikforretninger , ved at fjerne gamle rester med sprit og anvende et nyt lag.
    Sker Fan

    Selv om en noget højt snurrende eller summende støj ikke nødvendigvis pege på et problem , en underlig støj fra blæseren gør. Fløjtende , klikke eller andre høje lyde stammer fra din Asus computer fan kunne indikere, hvilken enhed er ved at mislykkes. Power computeren ned og visuelt inspicere blæseren for at se om det er kommet løs, muligvis forårsage støj. Kontroller nærliggende komponenter og ledninger for at kontrollere , at de ikke gnide mod fan, som det kører . Hvis der ingen indlysende årsager bliver opdaget , udskiftes fan med en ny for at beskytte sig mod total fiasko og overophedning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af en bærbar computer 
    ·Sådan gendanne slettede videofiler 
    ·Sådan bruges Recovery Drive på en Dell M1210 
    ·Sådan Stop Falske pop-ups i XP 
    ·Gumblar Bot Removal 
    ·Thinkpad T61 Rescue & Recovery 
    ·Sådan at lukke en computer med tastatur 
    ·Sådan Defragmenter en Drive 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Asus P4C800 E Hard Driv…
    ·Sådan foretages fejlfinding Remote installation af sof…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slippe af med en browser hijacker 
    ·Jeg kan ikke installere Visio 2007 Professional i Windo…
    ·Sådan holder Windows Installer Fra Coming Up 
    ·Sådan Slet Ntuser data 
    ·IPhone er ikke slette beskeder på Exchange 
    ·Hvordan man åbner en Bin Document 
    ·Sådan Turn Off the Trend Micro 
    ·Sådan Konverter M3U til WMA 
    ·Sådan konfigureres Cpanel at bruge MX 
    ·Sådan formateres en Dell Computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com