| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding en Samsung R580
  En række spørgsmål kan komme op med nogen teknologi, herunder med Samsung R580 notebook . Power, display og lyd spørgsmål er blot nogle af de problemer, du kan støde på med din bærbare computer . Du kan foretage fejlfinding fleste af disse problemer derhjemme, før du kontakter Samsung for service. Instruktioner
  Power Issues
  1

  Fjern batteriet fra din bærbare pc og afbryd AC adapteren , hvis din bærbare computer ikke tændes, når du trykker på afbryderknappen. Vent 10 sekunder, og tilslut vekselstrømsadapteren. Lukke computeren ned , tilslut batteriet og oplade det for en time, hvis den bærbare computer beføjelser , afmontere vekselstrømsadapteren igen. Hvis det ikke tænder , har du et batteri problem . Hvis computeren ikke tændes, når du vente 10 sekunder og tilslut AC -adapter, call Samsung support.
  2

  Fjern batteriet fra computeren, og tilslut AC-adapteren til computeren og en mur stikkontakt , hvis batteriet ikke oplades. Hvis den bærbare computer tændes , kan du have et batteri problem.
  3

  Fjern batteriet , og undersøge det for at sikre, at ingen dele er bøjet , hvis du har batteri spørgsmål . Put batteriet tilbage i den bærbare computer , skal du tilslutte AC-adapteren til din notebook og slutte den til en stikkontakt for at oplade batteriet. En rød LED lys skal lyse op på din bærbare computer for at angive, at batteriet oplades. Hvis den ikke er tændt , skal du ringe Samsung support.
  Skærmproblemer
  4

  Kontroller LED lys på computeren, hvis skærmen er tom, når du tænder den. Du har en magt spørgsmål hvis strømmen lys - den sidste - ikke er tændt. Hvis det første lys , HDD LED, ikke er tændt , har du en hardware problem og har brug for at kontakte Samsung. Hvis HDD LED er tændt eller blinker , skal du holde " Fn "-tasten og pil op samtidig at slå lysstyrken op , hvis den er slået ned.
  5.

  Kraft den bærbare computer til at lukke ned , hvis det tændes, men ikke bevæge sig forbi Samsung -skærmen. Tryk på og hold afbryderknappen nede, indtil den slukkes. Vend den bærbare computer igen, og tryk på " F2 ". Når opsætningsprogrammet er åbnet, skal du trykke " F9 " og derefter hit " Enter " for at vælge "Ja". Tryk på " F10 " og derefter " Enter" for at gemme eventuelle ændringer , så lad den bærbare computer genstart og derefter genstarte det igen.
  6

  Hit " Fn " og " F5 " på samme tid til at tænde for baggrundslyset i tilfælde af det var slået fra, hvis skærmen er dæmpet .
  < br >
  Audio Issues
  7

  Test Windows lyder, hvis din volumen er op, men lyden er lav , eller du har ingen lyd. Klik på "Start " i nederste venstre hjørne af din computer og vælg " Kontrolpanel". Klik på " Hardware og lyd " og derefter " Change -system lyder. " Klik på en af ​​lydene i den liste, der har en højttaler ud for det, og klik derefter på "Test ". Hvis lyd spiller , er dine lydproblemer relateret til de medier, som du lytter . Hvis der ikke er nogen lyd , skal du geninstallere lyd driver fra Samsungs hjemmeside .
  8.

  Kontroller, at dine hovedtelefoner er indsat i hovedtelefonstik og hele vejen , hvis du ikke kan høre lyden. Prøv et andet sæt hovedtelefoner , hvis de stadig ikke virker.
  9

  og geninstallation af Realtek High Definition Audio Device , hvis du modtager en " DMHKcore " fejlmeddelelse. Klik på "Start ," type " Device Manager " i søgefeltet og tryk på "Enter". Klik på " Sound, video og spil controller ", højre-klik " Realtek High Definition Audio " og klik " Fjern". Klik på " Ok" for at bekræfte afinstallationen . Klik på " Action " og vælg " Scan efter hardwareændringer. Lydenheden automatisk geninstalleres.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan aktiveres Crossfire X850XT 
  ·Hvad skal gøre, hvis min Windows XP tager for lang tid…
  ·5 ting at tjekke, når din pc starter ikke 
  ·Sådan Reparation exe fejl i Windows XP 
  ·Sådan Tænd HP Core 2 Quad Processor 
  ·Hvordan konfigurerer jeg en Linksys WAP 
  ·Hvorfor er min PC Slow når jeg har 3 Gigs RAM 
  ·Sådan fjernes Belkin USB-drev 
  ·My Documents Lamme Explorer.exe 
  ·Sådan Edit Corel Paint Egenskaber: stand til at Drag 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes fra en Runtime Error 
  ·Hvad skal du gøre for Isolere en computer, der er blev…
  ·Sådan Genoprette tilfældigvis slettede billeder fra e…
  ·Sådan fjernes programmer Efter filer slettes 
  ·Hvordan man gør en Boot Fix i Windows XP 
  ·Hvordan man kan reducere DVI Frequency på High Resolut…
  ·Problemer med DG834G V2 NetGear i Vista 
  ·Sådan Slet Soulseek 
  ·Sådan Fix en scriptfejl for Trykning 
  ·Sådan Tag Color Off et Webcam 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com