| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer låses, når Idle for lang tid i Vista
    Normalt din computer vil tænde en pauseskærm eller dvaletilstand efter en vis periode spildtid , for at beskytte din skærm fra at lide et " indbrænding" af et billede , der vises på skærmen i længere tid . Dette hjælper også med til at spare strøm i perioder med inaktivitet . Vista ejere indberette via Internet tech hjælpe fora en tilsyneladende omsiggribende " bug" , der får maskinen til at fryse efter at være inaktiv i lange perioder. Ingen enkelt faktor synes at forårsage dette , og i stedet kræver fejlfinding og trial and error at finde en rettelse , der virker. Screen Saver Manglende

    Når computeren fryser efter en lang inaktiv periode, kan det være på grund af en dårligt fungerende pauseskærm. Gør din pauseskærm fra, ved at klikke på "Start " og derefter "Control Panel". Under " Udseende og personlige indstillinger ", klik " Personalisering " og vælg " Screen Saver . " Vælg " Ingen" under screensaver drop- down listen og hit OK. Vær opmærksom næste gang computeren går inaktiv genkomst af problemet.
    Strømbesparende indstillinger

    Windows Vista giver brugerne en måde at vælge, hvordan deres computere opfører efter at have siddet inaktiv til en vis mængde tid . I mange tilfælde er harddisken og skærmen bedt om at angive dvaletilstand eller endda lukke ned efter at de har været inaktiv i et angivet tidsrum . For at kontrollere eller ændre dine indstillinger , skal du klikke på "Start" knappen og derefter "Control Panel". Under ikonet System og vedligeholdelse , klik på " Strømstyring. " Under dette faneblad kan du ændre den mængde tid, før din systemet går på vågeblus , og de handlinger, det tager efter at have nået den ledige tid .
    Malware

    Når mystiske ting begynder at ske for din computer uden synlig grund , er der en god chance for en malware- program er bag det. Malware er grimme , skjulte programmer, hente sig ind på din computer til at skabe kaos og endda stjæle dine personlige oplysninger . Disse angriberne monopolisere din CPU , tilstoppe din RAM , og generelt gøre ved hjælp af din computer ubehageligt langsom og frustrerende. Deres tilstedeværelse kan påvirke alt fra programmet operation til operativsystem funktionalitet. Altid opdatere og køre malware beskyttelse software regelmæssigt for at holde disse skadedyr ud af din computer .
    Opdater Windows og BIOS

    Computerens operativsystem og BIOS -filer er ansvarlige for korrekt drift og funktionalitet . Over tid , kan disse filer blive forældet, kræver patches, rettelser og andre opdateringer til at rette kompatibilitet og sikkerhedsmæssige problemer på din computer. Microsoft giver regelmæssige opdateringer til sine Vista operativsystem for at rette rapporterede problemer . BIOS i computeren er programmeret ind i bundkortet, så bestyrelsen producenten kan have en opdatering tilgængelig til din version . I mange tilfælde kan det mærke , der sælger computeren tilbyde et link til BIOS-opdatering , så tjek med Microsoft for eventuelle opdateringer .
    Too mange processer

    Din computeren vil registrere som " inaktiv ", hvis du ikke har brugt det, selvom du har programmer åbne på skærmen. Efter en vis mængde tid , vil systemet sende de data, du arbejdede på til RAM , da systemet afregner i dvale. Når jeg forsøger at vække systemet efter denne inaktiv periode, kan det have en hård tid at genoptage de programmer, der er åbne , hvilket medfører en fastfrysning . Luk ned ethvert program, du ikke arbejder aktivt i at redde CPU fra unødvendigt arbejde , og mindske belastningen på RAM , når det er inaktiv .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad betyder Regedit er blevet deaktiveret Message Mean…
    ·Sådan fjernes EGroup Dialer 
    ·Nogle grund Alt på min laptop er større end det var 
    ·Sådan gendannes Windows XP Med en Recovery CD 
    ·Hvor Er EVGA driver til en 8800 GTX 
    ·Sådan formateres en Aspire Acer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Computer Screen Funktionsf…
    ·W32 Conficker Worm Removal Tools 
    ·Hvordan at komme ud af et dårligt ægteskab 
    ·Kommandoprompter for Recovery diske 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Clean en Invader fra en computer 
    ·Sådan Fix Runtime Error 7 
    ·Sådan Slet Historie og Cookies i Windows Vista 
    ·Problemer med at brænde en Fedora 9 ISO til en DVD med…
    ·Sådan Konverter en MP3 Fra mono til stereo Med GarageB…
    ·Sådan fjernes Start Up programmer i Windows XP 
    ·Sådan Konverter en MP3 til en MMR 
    ·Problemløsning Msconfig 
    ·Sådan deaktiveres USB 1.1 Når Installation USB 2.0 
    ·Sådan aktiveres Kernel Debugger 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com