| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Acer Computer vil ikke starte , men Fan Kører
    Flere komponenter har en hånd i at tillade computeren at starte, herunder bundkort, harddisk og RAM, som kunne alle lider af funktionsfejl og forhindre din Acer starte. Acer -computere er ikke mere tilbøjelige til at lide fra mystiske nonbooting spørgsmål end andre mærker , og de faktorer , der er involveret i et sådant problem kan opstå når som helst . De fans er installeret på din computer kræver overraskende lidt i vejen for elektricitet, så selv om de kører, kan du ikke udelukke muligheden af en dårlig strømforsyning. Løse kabler

    Før du går de værste af din reagerer Acer , tage et kig inde i tårnet , og find ud af alle kabler til og fra de forskellige interne komponenter. Hvis kabler, der forbinder harddisken eller strømforsyningen til bundkortet har løsnet , vil din computer ikke har de filer eller strøm til at starte. Dobbelttjek hver kabelforbindelse inde i computeren og sikre, at de alle er stramme og sikker , før du forsøger at genstarte.
    Bad RAM -modul

    Computerens CPU kræver RAM til at hjælpe det udføre processer og handlinger hurtigt. Hvis RAM-modul er misseated eller defekt , kan CPU'en ikke få adgang til det ordentligt, og vil ikke være i stand til at starte op . Fjern og forsigtigt rengøre din RAM -modul for at fjerne enhver opbygget støv, der kan påvirke ordentlig forbindelse, og genindsætter den stramt i dets slot . Hvis Acer stadig ikke vil starte , kan du prøve at flytte RAM-modul til en åben memory slot på dit bundkort og prøver igen.
    Defekt Video Card eller Monitor

    En tom skærm betyder ikke nødvendigvis , at din Acer ikke er opstart . Lyt til lyden af ​​din harddisk i tillæg til din fan. Hvis alle opstart lyde er til stede, men du ser ikke noget på din skærm , kan du have en defekt grafikkort eller dårlig skærm. Tilslut din computer til en anden skærm for at se, hvis du får et billede. Hvis du gør, din skærm er defekt. Hvis du ikke gør det, kan dit grafikkort er døde .
    Lyt efter Bip

    Nogle gange din computer vil lade dig vide , hvad der er galt, hvis du ved, hvad de skal lytte efter . Acer -computere , ligesom de fleste andre mærker , udstede vil et antal bip for at advare dig om et problem under boot fasen. Bip udsendes i en serie , med en pause mellem dem for at annoncere problemet. En Acer oplever en CPU fiasko, for eksempel, ville bippe én gang og derefter pause , bip igen og pause, og derefter bipper to gange. En komplet liste over bip BIOS bip koder kan findes online for korrekt diagnose af dit Acer problem.
    Bad Bundkort

    Opstart problemer kan stamme fra mange komponenter i din Acer , herunder knudepunkt for al komponent aktivitet og kommunikation , bundkortet. Dit bundkort fungerer som Grand Central Station på din computer, så alle de andre installerede hardware til at kommunikere med hinanden og fungere korrekt. Denne vigtigste kredsløb kan lide en fejlfunktion ved kortslutning , ekstrem varme eller flydende spild. Uden dit bundkort , kan din computer ikke fungerer .
    Bad Strømforsyning

    Din Acers strømforsyning besidder en fan inden for sit hus for at hjælpe i køle tårnet. Du kan høre denne ventilator kører , selv hvis strømforsyningen i sig selv er dårligt. Elektricitet kan være sin egen vej gennem enheden , men lige nok til at vende fans og ikke meget andet. Kontroller, at alle kabler og forbindelser til og fra strømforsyningen er sikre og prøve at genstarte . Hvis du stadig ikke kan starte , kan enheden er mislykkedes, og vil kræve erstatning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en NV4_Disp bluescreen 
    ·Fejlfinding en Nextbook Next2 
    ·Hvordan at vide , hvis nogen hacket din computer 
    ·Sådan gendannes en computer til en bestemt dato 
    ·Kodak Easyshare Printer Dock Problemer 
    ·Sådan Genbrug blækpatron 
    ·Sådan fjernes Registration Påmindelse om Nero 8 
    ·Definition af Forebyggende vedligeholdelse 
    ·Sådan deaktiveres Intel Power Management driver 
    ·Hvad Er IRQ Stand til i computere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af Bejeweled spil 
    ·Sådan Konverter en Windows Media Audio & Video Playlis…
    ·Sådan får proceslinjen at være på forkant med Explo…
    ·Sådan Brænd et SACD 
    ·Sådan gendannes en Inspiron 1501 
    ·Sådan Clean Up Start -up på en computer 
    ·Hvordan gendanner jeg en Dell Intel Pentium computer ti…
    ·Sådan gendanne fabriksindstillingerne på en HP Pavili…
    ·Sådan Konverter en M4A fil til MP3 
    ·Sådan Konverter en M4R fil til en MP3 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com