| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er årsagen en computer Kapring
    ? En computer kapre henviser sædvanligvis til en web browser hijack , da den adfærd, der er forbundet med at blive kapret sker primært i webbrowseren . Når din browser er kapret , udfører handlinger, som du ikke kontrollere eller tolererer , såsom at ændre din hjemmeside eller fører dig til uønskede websteder. Programmerne er ansvarlige for kapring kaldes malware, som installerer på din computer undertiden med og nogle gange uden din tilladelse. Disse programmer spænder fra spyware, som registrerer dine vaner til bedre at målrette reklamer , når du surfer på internettet, at trojanske heste , som tillader hackere at indsamle dine personlige sikkerhedsoplysninger. Malware

    Malware står for ondsindet software , et begreb , der definerer en bestemt type program, hvis eneste formål er at infiltrere din computer og udføre ondsindede handlinger, som skiftende computerens indstillinger og adfærd eller registreringen af ​​personoplysninger , uden din tilladelse. Disse programmer omfatter forskellige typer af software , herunder spyware, adware og andre Trojans og normalt hente og installere sig selv på din computer uden din viden.
    Infektion via pop - ups

    Chancerne er du har været på en hjemmeside på et eller andet tidspunkt , da pludselig en pop- up dukkede op, advarer dig om nogle sikkerhedstrussel mod dit system , at kun den annoncerede software kunne fjerne. Dette er en klassisk trick til at narre dig til at klikke på den falske "Scan Now " knappen, som derefter installerer hackerens malware på din computer. Aldrig har tillid til en pop- up , selv om det ser ud til at tilbyde nyttige oplysninger.
    Infektion Gennem Freeware

    Måske den mest almindelige måde for malware at finde sin vej til din computer er gennem download af gratis spil og programmer , der kaldes freeware. Malware programmører regne lokke af det gratis program til at lokke installation, som derefter installerer oftentimes skjulte yderligere malware program. I nogle tilfælde er malware program opført som en " ekstra add -on ", der vil "forøge " din nydelse eller brug af programmet og beder om din tilladelse til at installere det. Altid være forsigtig med disse gratis programmer og helt afinstallere dem, hvis du ikke længere bruge dem.
    Usikrede Computers

    Nogle malware- programmører foretrækker at undgå mellemmand af pop- ups og freeware og i stedet inficere computere den gammeldags måde - gennem sikkerhedshuller i selve computeren. Mange kendte programmer som Microsoft Word eller endda selve Windows styresystemet har kendt sikkerhedsproblemer , der forlader din computer sårbar over for infektioner. Kyndige malware programmører udnytte disse bagdøre , indføre deres programmer til din computer via tilsyneladende uskyldige metoder, såsom e-mails og hjemmeside besøg .
    Symptomer

    Browser kapring manifesterer sig i forskellige måder , mest almindeligt i form af mærkelige browser og Internet aktivitet . Din hjemmeside kan pludselig ændre sig og nægter at skifte tilbage , uanset hvor mange gange du forsøger at rette det. Bogmærker kan ændre sig, eller nye vises uden din viden eller tilladelse . Du vil måske bemærke en ny værktøjslinje, som du ikke har installeret . Din browser kan henvise dig til uønskede websteder , undertiden uden at spørge. Nye pop- ups vises næsten overnight og stige i antal og uønsket indhold .
    Behandling og forebyggelse

    Malware , ved design , kan lide at skjule i din computers filsystem til undgå at blive opdaget og fjernelse. Anti- malware-programmer såsom Ad- Aware og HijackThis bidrage til at minimere truslen og skaderne som følge af disse programmer ved at opdage og fjerne dem , før de kan forårsage problemer . Regelmæssige scanninger med konstant opdateret anti- malware-programmer samt regelmæssige sikkerhedsopdateringer til dine programmer og operativsystem , hjælper med at holde din computer sikker fra malware og kapring trusler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min computer vil ikke tillade Systemgendannelse 
    ·Sådan Fix Audio på min computer 
    ·IE og AOL Freeze når jeg Type 
    ·Hvordan at reparere en mislykket Realtek Audio Installa…
    ·Sådan forhindrer skjulte programmer fra start ved opst…
    ·Årsagerne til en bluescreen 
    ·Hvordan laver jeg en pc Arbejd hurtigere 
    ·Fjernelse Norton Antivirus fra Registry 
    ·Hvordan at skjule en bærbar skærm 
    ·Hvad er årsagen en Pink skærm på en Sony Laptop 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad gør en computer langsom Down 
    ·Sådan Konverter MP3 til MP2 
    ·Sådan Konverter M3U -filer til MP3-filer 
    ·Sådan bruges en Laptop Screen som en ekstra skærm til…
    ·Sådan gendannes en Dell computer Brug Recovery Drive 
    ·Sådan at omfordele Drive Letters 
    ·Kan en Dell Inspiron E1705 Handle Photoshop CS2 
    ·Hvordan laver Browser Load Hurtigere i Windows Stifinde…
    ·Sådan fjernes GoToMeeting 
    ·Hvordan at slippe af About Blank Virus i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com